niedostepny facet

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Don Kichot
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Don Kichot » 29 cze 2005, 19:47

Ewinia jak miałem sześć lat to nie wierzyłem, że zimą kiedy dotknę jezykiem klamki to mi się on do niej przyklei ..... :? i dotknąłem .............. :shock: zgadnij kochanie co się stało ............... :roll:

jeżeli chcesz sprawdzić to już teraz nie czekając na zimę to włóż kawałek blachy do zamrażalki......i miłej zabawy :wink:

:wink: :lol:

Gucci
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Gucci » 29 cze 2005, 19:58

Oj dziewczynki... jak was kiedys zycie kopnie w tylek to zrozumiecie o czym piszecie.

Nie potrafie zrozumiec kobiet, ktore traktuja mezczyzn jak mieso (jak rowniez mezczyzn traktujacych tak kobiety)

Nastolatka, ktora odbiera i rozwala zwiazek doroslych ludzi kieruje sie szczeniackimi zagrywkami bo o emocjach nie mozna tu mowic, zeby moc kochac trzeba byc zdrowym emocjonalnie.

Wspolczuje kobiecie, ktorej nastolatka odbiera najwazniejsza osobe, ta mlodsza napewno nie wie co to milosc bo milosc nie powinna robic nikomu krzywdy.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 29 cze 2005, 20:05

nie da sie nikogo odebrac komus wbrew czyjes woli ,do tego trzeba dwoch :wink:

Awatar użytkownika
Basia1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Basia1 » 29 cze 2005, 20:08

jaaa pisze:nie da sie nikogo odebrac komus wbrew czyjes woli ,do tego trzeba dwoch :wink:
ale czasem bez pomocy "tej trzeciej osoby" dało by się uratowć związek, szczególnie gdy jest to małżeństwo z 25 letnim starzem. :roll:
10 kwietnia 2006 - zmniejszenie piersi

Ewinia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Ewinia » 29 cze 2005, 20:31

Gucci nie traktuj mnie jak malolate ktora rozbija malzenstwo co najmniej z 30-letnim stazem- bo tak to zabrzmialo :?
ok moze i lubie wyzwania,czasem lubie sie pakwaoc w sytuacje w ktorych przegrana jest z gory wiadomo...to w jakim sensie wyzwanie ale nie jelsi chodzi o zwiazki...tu nie
tak jak napisalam jelsi widze ze cos nie gra i jesli facet cos do mnie czuje to wtedy dzialam ale jesli nie to ...nie
I will be perfect

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 29 cze 2005, 20:49

Gucci chyba każdy pragnie szczęścia i do niego dąży. A serce nie wybiera! Gdybym się zakochała w zajętym mężczyźnie to co mam sie z mostu rzucać :!:

Dlaczego mówisz, żę nastolatka rozbija związek dwojga dorosłych ludzi. :?: Przecież takie rzeczy zdażają się zarówno wśród młodzieży jak i juz dorosłych, nie jest powiedziane, że to małolaty zawsze wkraczają w związki dorosłych :?

I jak wogóle możesz mówić ze 18-20 letnie osoba nie wie co to miłość???
Omnis amans amens

Gucci
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Gucci » 29 cze 2005, 21:12

Piszac swoja wypowiedz nie mialem na mysli zadnej z was.
Pisalem oceniajac sytuacje w jakiej znalazla sie moja znajoma, ktorej 17 latka odebrala faceta, ktorego kochala i kladla sie pod tory.

Jest jedna wazna zasada - nie wchodzi sie z butami w zycie innych ludzi, bez wzgledu na wiek. Jezeli ktos tego nie potrafi rozumiec to nie jest gotowy na zycie w spoleczenstwie.

Awatar użytkownika
greta
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: greta » 29 cze 2005, 21:34

mi również nie podoba się odbijanie czyjis facetów chocby tam nie grało itp.ja nie wiem czy jest tak naprawde często faceci okłamują swoje kochanki wmawiając im że coś szwankuje w ich stałych związkach a naprawde żona nic o tym nie wie.najlepsza nauczką dla takiej osoby bedzie to ze zostanie potraktowana jak zabawka i odepchnięta kiedy romans wyjdzie na jaw bo tak juz w życiu jest że mąż często zostaje przy żonie a kochanka odchodzi w niechwale.a jeśli mąż lub stały partner decyduje się na drugą kobietę to widocznie naprawde tam było nieciekawie bo ja wierze ze jak wszystko jest ok to nikt nie szuka związku na boku.i rzeczywiście świete słowa obydowojga trzeba chętnych do takich akcji a taki łatwo dający się odbić facet jest z reguły żadny przygód i niestały w uczuciach i zapewne jeszcze nie raz da się odbić może innej, może lepszej,może koleżance do takich akcji trzeba mieć charakterek...wspólczuję jeśli ktoś wyrywa kogoś takim kosztem może już myślec kto zajmie jego miejsce za parę lat

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 29 cze 2005, 22:21

moim zdaniem jesli to jest malzenswto ze stazem wiekszym niz np 5lat, a w dodatku maja dzieci, to nawet jesli i tak planuja rozwod "gdy dzieci podrosna", a malzenstwem sa juz tylko na papierku bo w rzeczywistosci oprocz dzieci, wspomnien i ew kwestii finansowych nic ich nie laczy, to mimo wszystko taka panna, nawet palajaca do faceta wielka, prawdziwa i w dodatku odwzajemniona miloscia, i tak powinna stac z boku przynajmniej dopoki owa rodzina wciaz mieszka razem, bo nawet jesli zonie jest juz wlasciwie obojetne co robi ojciec jej dzieci, to dzieciakom nie jest, i predzej czy pozniej odbije sie to na nich negatywnie. o :!: a te wszystkie malolaty po uszy zakochane w zajetych facetach- coz, moze sie tu komus naraze, ale jak dla mnie- jak chca to niech sie rzucaja z tych mostow, to tylko dowod ich niedojrzalosci :?
co lenistwo robi z cz³owiekiem.....

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 29 cze 2005, 22:24

.....i zgadzam sie z Basia1, ze czasem /jesli nie czesciej...../ bez "pomocy" tej trzeciej osoby zwiazek daloby sie uratowac...
co lenistwo robi z cz³owiekiem.....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”