ostatnio oglądany film...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 12 sty 2008, 22:17

Wlasnie wrocilam z kina, obejrzalam "I am legend" bardzo dobry film,warty obejrzenia .
Ciekawa a zarazem przerazajaca historia.

Coraz bardziej przekonuje sie do dobrego aktorstwa Will Smitha :p

Awatar użytkownika
-asia
Senior Moderator Beauty
Senior Moderator Beauty

Post autor: -asia » 13 sty 2008, 01:38

Elżbieta I Złoty Wiek
Obejrzałam wczoraj i mam mieszane uczucia. Zrobiony jest efektownie- niesamowite kostiumy, ujęcia. Aktorka która gra główną rolę ( chyba Cate Blanchet- wypadlo mi z głowy :oops: ) jest wspaniała i charyzmatyczna. Ale fabuła miejscami nieprzekonująca.
W sumie podobał mi się choć pierwsza cześć była zdecydowanie lepsza.

Awatar użytkownika
trinity343
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: trinity343 » 13 sty 2008, 13:59

szczerze polecam polski film (komedia)"Rezerwat"

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 13 sty 2008, 16:37

"i am legend"- dobra gra smitha.. i chyba dla mnie to wszystko. No mozna go obejrzec, ale bym go nie polecila.. Podobal mi sie psiak i ford mustang :) Ale jak widac, ile osob tyle opinii :)

"efekt motyla 2" - sredniooo, jedynka o wiele lepsza.. film przewidywalny, brak zwrotow akcji, senny...

"dziekujemy za palenie" - zenada.. pierwsze 15 minut nawet smieszne, a pozniej to juz szkoda czasu na ogladanie. Z misiem 2 razy podchodzilismy do tego filmu i 2 razy go wylaczylismy w trakcie. Dobry film jak ktos cierpi na bezsennosc - gwarantuje znuzenie i kimono :P

"przeczucie" - mi sie podobal, choc tez jakiegos wielkiego wrazenia na mnie nie zrobil. Jest taka troszke zamota i trzyma w napieciu. Podobala mi sie Sandra Bullock, ktora jest jedna z moich ulubionych aktorek ;)

"ryś" - film nadaje sie jedynie do obejrzenia w wiekszym gronie przy %. i to nie wiem czy by sie sprawdzil... niezly badziew.

"shooter" - podobal mi sie i obejrzenie go nie uwazam za strate czasu. Bylo kilka takich motywow, ktore mi nie podpasowaly i zadnego pokrycia z rzeczywistoscia nie mialy.. Ale ja to jestem taki typ, ktory jest wyczulony na takie rzeczy, ktorych chyba nikt nie konsultuje z osobami z danej profesji..
Ale to w kazdym filmie mozna wylapac taki myk.. np: leci koles z giwera, trzyma ja w jednej rece, wali na oslep i za kazdym razem trafia... albo strzela kolo w lopaty wirnika smiglowca i smiglowiec wybucha lol :) Medycznych kwestii nawet nie wspominam... Ale wkoncu to film jest.
Bardzo lubie ogladac filmy na faktach, albo filmy nakrecone na podstawie ksiazki. Uwielbiam porownywac i komentowac roznice miedzy ksiazka a filmem..
Wkurzac sie, czego nie pokazali a wg mnie pokazac powinni tez lubie :P

A zeby nie bylo, ze mi tak trudno dogodzic... to polece "Ostatni mohikanin" i "gladiator" jako rewelacyjne filmy, ktore trzymaly mnie dlugo po ich obejrzeniu.. no i ta sciezka dzwiekowa :) A jak chcecie sie posmiac to "chlopaki nie placza" - ogladalam ten film chyba z 15 razy - rewelacja!
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 13 sty 2008, 17:53

Annetta pisze:Wlasnie wrocilam z kina, obejrzalam "I am legend" bardzo dobry film,warty obejrzenia .
Ja dzisiaj wieczorem bede go ogladac, wiec dobrze ze jest dobry :badgrin:
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Awatar użytkownika
sarenka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: sarenka » 15 sty 2008, 13:55

"wpadka" całkiem do niczego ten film jak dla mnie
zrobiony nosek, uszka i.. chyba ju¿ wystarczy ;)

http://www.suwaczek.pl/cache/82afd7fbe0.png

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 25 sty 2008, 13:37

1408, zapowiadał się calkiem ciekawie, ale tylko zapowiadal.... Raz obejrzeć i nie ma do czego wracać.
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
sweetgirl
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: sweetgirl » 25 sty 2008, 21:07

Pare dni temu ogladalam PIŁE IV i musze powiedziec ze była taka sobie... za duzo namieszali w niej z poprzednich czesci i w pewnym momencie mozna sie pogubic :roll: .
8.08.2007-PowiĂŞkszenie piersi Bytom - Miechowice Dr.Janina Janicka - Grabowska-JUZ PO :)

Operacja nosa- 9.01.2008r -Juz po :( -zaÂłamana

24.02.2009-Poprawka nosa- juz po!- Narazie jest super :)

Awatar użytkownika
-asia
Senior Moderator Beauty
Senior Moderator Beauty

Post autor: -asia » 25 sty 2008, 21:13

trinity343 pisze:szczerze polecam polski film (komedia)"Rezerwat"
Ja też. :-D
...a piosenka o kwiatach do dziś mi chodzi po głowie - chociaż bardzo niecenzuralna :oops: :badgrin:

Awatar użytkownika
GoniaL
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GoniaL » 25 sty 2008, 21:56

I am legend- niestety nie na moje nerwy. Will Smith rewelacyjny, fajna muzyka, dodatkowo cudowna psina tylko... to klasyczny horror i bardzo mozliwy w realizacji w przyszlosci.
Ale z innych klimatow to dla dzieci- Zaczarowana :-) Zostalam przymuszona dprzez moja latorosl i powiem szczerze ze nie zaluję. Bajka bo bajka ale z duza dawka humoru :-))))

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”