Moim zdaniem jest w tym ziarnko prawdyMichitka pisze:http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=73448071
Moderator: Zespół I
Moim zdaniem jest w tym ziarnko prawdyMichitka pisze:http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=73448071
Z tym sie rowniez zgadzamAnielicanrw pisze:pierdoly ludzie wypisuja...ale fakt jest faktem...portal daje mozliwos zobaczenia co sie dzieje z naszymi dawnymi znajomymi...a tak z drugiej beczki to jesli byli by naprawde naszymi dobrymi znajomymi to nie stracilibysmy tak latwo z nimi kontaktu.Wiele osob sie poprostu nie lubialo....ja osobiscie nalezalam do szarych myszy szkolnych niczym sie nie wyrozniajacym...a nasze pieknosci szkolne z podstawowki czy szkoly sredniej blyszczaly....nie bede ukrywac ze jak je teraz widze na naszej klasie to mi zal ze kobiety nie potrafia zadbac o siebie...pisza mi o jaka piekna sie z ciebie kobieta zrobila...a widzac mnie jak przyjezdzam do Polski odwracaja glowe,bo same niestety "podupadly" a wczesniej co poniektore rzucaly glupimy tekstami w strone tych szarych,grubszych i nie ladnych (wedlug nich) a tu widze role sie poodwracaly...
Stronka ma dobra idee...ale poszla troszke w druga strone...kolekcjonerstwo fotek,zaczepianie nieznanych tak naprawde osob,chwalenie sie kto i co ma...to co ja mam sobie wkleic moje auto,faceta,zdjecie na ktorym przypadkowo jest rowniez wyciag z konta bankowego.. wkleic zeby kolezanka czy kolega ktorym nie powiodlo sie finansowo i pozostali w Polsce zle sie poczuli i gorsi??? Milo mi sie zrobilo jak napisala do mnie pani ze skas moja buzie zna....a okazalo sie ze to dawna kolezanka mojej mamy z podstawowki...teraz jest w Kanadzie i takim to sposobem mama ma z kim na necie porozmawiaci juz sie umowily na wakacyjne spotkanie.
Tak sobie wczoraj tam weszlam i stwierdzilam ze nie jestem do konca przekonana czy nie zlikwidowac konta...troszke dla mnie glupota jest miec w znajomych kolezanke...ktora mnie mija w Polsce i nawet sie nie spojrzy na mnie a tu mi zaproszenie wysyla i zapytauje co u mnie i ze musimy sie spotkac bo mnie dawno nie widziala a jeszcze miesiac temu wpadla na mnie w sklepie...panowie szukaja swoich dawnych milosci...teksty typu o Ania jak ty pieknie wygladasz ....jaki ja bylem glupi kochajac sie w Asce....Boze chyba powinnam sie teraz posikac z radosci ze gosc ktory mnie lekcewazyl,teraz sie slini i wypisuje mi codziennie teksty z pogranicza erotyku...a nie zauwazyl ze tak nie wypada bo zona i dzieci u niego a ode mnie ani jednej odpowiedzi...
Nic bardziej mylnego. To, że nie można skopiować fotki klikając prawym przyciskiem myszy nic nie znaczy.turek.mg pisze:tu na forum jestem nauczona że nikt nie może takich fotek ruszyć i bardzo mi z tym dobrze, a tam .... niewiem dziwnie jakoś