czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 19 paź 2007, 09:51

patryca2112, dokładnie- prawca to bardzo dobre rozwiązanie, więc idź za ciosem, a ze myślisz ze nie jesteś dzielna... cóż powiem ci tylko ze tak samo kiedyś myślałam, ale zobaczysz nauczysz się być dzielna i silna, w kopiecie kryją się takie pokłady pozytywnej energii ze jeszcze nie raz siebie zaskoczycz, zobaczysz ;)
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
leanne
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: leanne » 26 paź 2007, 10:56

czesc dziewczyny,
Moj facet pare dni temu oznajmil mi ze nie chce byc juz w zwiazku z zadna kobieta mial na mysli mnie jestem z nim 5 lat a 3 mieszkamy razem :cry: . Jestem zalamana faktem jak to moze mnie facet zostawic!! :cry: nie wyobrazam sobie dalszego zycia bez niego a juz tego jak zobacze go z inna kobieta. On chce sie w najblizszej przyszlosci wyprowadzic do czasu jak nie zlatwimy wszystkich formalosci i jak on to okreslil dopoki ja sie z tym nie pogodze. Jedyna sprawa trzyma mnie przy zyciu robie cycuszki w lutym i tego musze sie trzymac ale nie bedzie latwo :cry:
350/375 hp ciecie pod pacha dr. Niemkiewicz Luty 2008 (no)

Awatar użytkownika
beniaminn
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: beniaminn » 26 paź 2007, 11:48

Najgorsze,że te cycuszki pewnie też były dla niego...Ten swiat jest do .........przepraszam...dupy... :cry: ..Nie szukaj winy w sobie..inaczej się zadręczysz...
jestem ..jaki jestem

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 09 sty 2008, 11:29

A ja się dziś czuję jakby ktoś pięć lat mojego życia napisał na papierze toaletowym i się tym za przeproszeniem podtarł :doubt: :( :cry:

Generalnie zostałam sama... Nie powiem, żebym się tego nie spodziewała, bo od dawno coś było nie tak, ale mimo wszystko boli jak cholera...
Kompletnie nie umiem znaleźć sobie miejsca i nie wiem co robić...
To żałosne, ale takie myśli mi po głowie chodzą, że lepiej nie mówić... :doubt:

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 09 sty 2008, 12:25

virriel, nie ma znaczenia czy to bylo do przewidzenia ani kto dal temu koniec- to boli zawsze i nic sie na to nie poradzi :? kiedy cos sie konczy, to czym by to nie bylo,zawsze jest jakies poczucie straty...jednak naturalna rzecza jest, ze cos, co nie funkcjonuje nalezycie i sie nie sprawdza, musi odejsc i zostac zastapione przez cos nowego ;)
wiem, ze nie jest latwo, ale koniec zwiastuje zawsze nowy poczatek :-) a jaki bedzie ten poczatek to juz zalezy od Ciebie ;) teraz bedzie Ci ciezko, ale wierz mi, dasz rade i potem odzyjesz na nowo :-D
trzymaj sie i powodzenia!
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 09 sty 2008, 12:56

Virriel,
strasznie mi przykro. Wyobrażam sobie, jak to musi być trudne, to znaczy próbuję sobie wyobrazić, bo 5 lat to nigdy z nikim nie byłam... ale pamiętam jak bolało z samego strachu, kiedy mi się niedawno wydawało, że mój Miś chce odejść... Współczuję... Nic się mądrego nie da chyba napisać ani nic, co by jakoś pomogło... Trzymaj się i nie myśl o zadnych głupotach!!!
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 09 sty 2008, 13:55

Najgorsze jest to, że nie straciłam tylko faceta, ale też najlepszego przyjaciela, kogoś na kogo zawsze mogłam liczyć, zadzwonić nawet o 3 nad ranem, straciłam też prawdziwy dom (bo u niego przebywałam częściej niż u siebie), straciłam rodzinę (moja jest rozjechana po całym świecie, a ja mieszkam tu sama). Została tylko pustka...
I jeszcze pociskał mi jakieś głodne kawałki typu "nic sie nie zmieni- dalej będziemy przyjaciółmi, wciąż możesz do mnie zadzwonić nawet o 3 nad ranem i poprosić o pomoc"
Jasne- szczególnie jak będzie spał z jakaś swoją nową sympatią... :| Już widzę jak przyleci żeby mi pomóc ;)
30 stycznia byłaby nasza 5 rocznica- w taki dzień to się bardziej powinno spodziewać pierścionka zaręczynowego niż kopniaka w zad :doubt:

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 09 sty 2008, 16:12

virriel pisze:Jasne- szczególnie jak będzie spał z jakaś swoją nową sympatią... Już widzę jak przyleci żeby mi pomóc
30 stycznia byłaby nasza 5 rocznica- w taki dzień to się bardziej powinno spodziewać pierścionka zaręczynowego niż kopniaka w zad

normalnie SZOK. Byl z toba 5 lat oh my god to mega kupa czasu przezyc z kims tyle czasu i on po takim czasie jest w stanie Cie zostawic?! Nie rozumiem. Czyli tez 5 lat to bylo dla niego nic? chyba tak skoro nagle jest w stanie zostawic osobe z ktora byl 5lat.

Tak mi przykro :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
7.09.07 --> To by³ mój dzien :)

*75C*

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 09 sty 2008, 16:30

Dziewczyny..ja z wlasnego doswiadczenia wiem ze czas razem nie ma tu zadnego znaczenia jezeli facet wbil sonie do glowy ze juz z toba byc nie chce...albo znalazl sobie inna...no i na pewno nie podjal decyzji z dnia na dzien....jezeli chcial znalezc minusy w zwiazku potwierdzajace jego slusznosc w odejsciu to zawsze je znajdzie gdyz krytycznym okiem na wszystko sie patrzy i zle odczytuje gesty i sytuacje...no i nic na to sie nie poradzi....
Viriel Kotku...trzymaj sie kofana....poszukaj wsparcia u przyjaciolek...poszalej wieczorkami i jakos z czasm bedzie lzej....i mowie to nie ot tak sobie tylko tez przez to przechodzilam. calusiam
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 09 sty 2008, 18:18

Witaj ghostdog,tez jestem ze Szkocji ;) Wiem,ze to nie ten temat ale o smutkach tu piszecie, przykro mi :roll: smutne jest kazde rozstanie, ale takie po kilku latach boli najbardziej,tyle razem sie przezylo,ze nie mozna sobie wyobrazic jak mozna zyc bez tej drugiej osoby,zapomina sie jak to mozliwe,ze sie wtedy zylo... No ale trzeba sobie to powolutku przypominac choc to trudne.bo jednak zylysmy kiedys bez niego to i z czasem przyjdzie,ze nie on nam daje tlen. Z obserwacji tez wiem,ze kto raz zostawil( zdradzil,uderzyl itp.) zrobi to ponownie... sa oczywiscie wyjatki ale tylko potwierdzajace regule...
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”