pamietacie swoich znajomych ze szkoly ???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 09 gru 2007, 14:52

Fajna strona, tylko tak wolno chodzi ze nie mam cierpliwosci :x
Znalazlam juz kilka osob z bylych szkol, fajnie powspominac szkolne lata :-D

Awatar użytkownika
Mari
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Mari » 09 gru 2007, 15:27

to chyba trochę jak grono.net

Awatar użytkownika
bluex
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: bluex » 11 gru 2007, 09:46

Nasza-klasa to faktycznie wyjątkowy i pierwszy tego typu portal w Polsce (moje klasy wciąż się "kompletują"), ale jednak serwery mogliby na szybsze zmienić...

Co do porównania z grono czy fotka to ludzie chyba z każdego portalu potrafią zrobić sobie miejsce rozrywkowo - matrymonialne. Spotkałam się z tym nawet na GoldenLine, gdzie laski non stop piszą do mojego men'a czy moich kolegów - generalnie pisują wtedy, gdy dana osoba ma fajne stanowisko czy fotkę - nie znoszę tego ! Wrrr.....
19.03.08 - dr Kasprzyk
Zmiana terminu na 21.02.08 !!! :))))
Ju¿ po :) Witajcie ;)

Awatar użytkownika
renoiz
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: renoiz » 16 gru 2007, 17:03

Nie podoba mi si ę ta strona. Chodzi bardzo wolno, a ludzie tam zapisani chyba przenieśli się z fotki.pl :badgrin:

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 02 sty 2008, 14:44

stronka fajna, choc taki pomysl to zadna nowosc. Swoich znajomych mozna spotkac - fakt. Choc zwyczaje z fotki przeniesione, wysylanie zaproszen dla osob ktorych sie kompletnie nie zna. Proste i prymitywne komentarze pod zdjeciami, majace na celu osmieszyc dana osobe. Niestety takie osobe same sie kompromituja, bo mnie to jedynie smieszy :)
Ale lubie tam zagladac, bo znalazlam osoby, z ktorymi nie mialam zadnego kontaktu od x lat.
Niestety cos mi od wczoraj wieczora nie wchodzi ta strona. Wyskakuje mi błąd, ze nie mozna odnalesc serwera. Tez macie takie problemy?
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

Awatar użytkownika
bluex
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: bluex » 02 sty 2008, 15:15

Rina, ja też nie mogę wejść na tę stronę.
Może wreszcie zmieniają serwery na szybsze tak jak obiecywali ?
19.03.08 - dr Kasprzyk
Zmiana terminu na 21.02.08 !!! :))))
Ju¿ po :) Witajcie ;)

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 02 sty 2008, 15:19

No calkiem mozliwe, bo gdzies mi sie o uszy obilo, ze po 8 stycznia ta strona ma smigac :>
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

Awatar użytkownika
Malowanka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Malowanka » 05 sty 2008, 16:03

a mi się to na początku podobało a teraz tak sobie myślę, że jak się nie miało kontaktu z kimś tyle lat i nie miało potrzeby to raczej się nie nawiąże. Przeważnie wymieniam z kimś po parę maili na zasadzie co u Ciebie i jakoś to się rozmywa bo nikomu się nie chce kontynuuować
Byłam na spotkaniu klasy z podstawówki, śmiesznie tak zobaczyć ludzi po latach, ale czy się drugi raz spotkamy to nie wiem. Bo od czasu spotkania nikt się już nie udziela na forum klasowym :badgrin: Spotkanie odhaczone i ucichło
Ale przyznam się że często zaglądam na naszą klasę i ciekawi mnie czy mi jacyś nowi znajomi się odezwali czy nie

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 05 sty 2008, 18:47

Ja z ludzmi z ktorymi dobrze zylam w podstawowce mam bardzo dobry kontakt do dzisiaj, natomiast znajomi z liceum sa moimi najlepszymi przyjaciolmi(oczywiscie ci najblizsi z lawki itp :-D) . Reszta towarzystwa z tamtych lat niech zyje sobie swoim zyciem ... Chociaz na stronke napewno wstapie ;)
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 08 sty 2008, 16:44

stronka jest ok,ale nie rozumiem tylko tych ktorzy wysylaja zaproszenia do ludzi ktorych wogole nie znaja :roll: :!:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”