GDZIE POZNAŁYŚCIE SWOJĄ MIŁOŚĆ?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 30 gru 2007, 20:26

Sabrina, 20 lat razem?!
ja mojego miska poznalam w parku...na poczatku spotykalam sie z nim tylko po to by zrobic innemu chlopakowi na zlosc i wcale mi sie on nawet nie podobal :roll:
no ale po jakims czasie sie okazalo ze jednak sie zakochalam :badgrin:
no i od tamtego spotkania w parku minelo juz 10lat i 6 mcy ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 30 gru 2007, 21:31

Ja poznalam mojego w liceum. Wypatrzył mnie i napisal esa. Jak zobaczylam ktory to to kazalam mu spadac :badgrin: ale on na szczescie nie potraktował tego powaznie i sie starał,zabiegał ROK. Cały rok za mną latał zanim mi wpadł w oko :) No i 2 latka prawie jestesmy razem :) PDT_Love_04
7.09.07 --> To by³ mój dzien :)

*75C*

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 31 gru 2007, 19:14

jej ale fajnie sie czyta takie romantyczne poznania, pierwsze spotkania.... te motylki w brzuszku... mogloby tak byc caly czas nie???

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 31 gru 2007, 19:42

A ja mojego TZ poznalam tak:

Bylo juz bardzo pozno, wlasnie zmylam makijaz, wykompalam sie i polozylam spac, kiedy za sciany (czyli z pokoju mojego brata, bo wtedy jeszcze mieszkalismy razem) zaczely dobiegac odglosy glosnej muzyki. Wkurzylam sie, wiec czym predzej wyskoczylam z wyrka i pobieglam do pokoju brata zeby go uciszyc, bo jedyne co mi wtedy bylo w glowie to spanie ;) No i stanelam w jego dzwiach w rozowej pizamce z pluszu z kotkami na piersiach i w rozowych puchatych kapciach, no i mnie zatkalo, bo nie sadzilam ze ma goscia i to takiego przystojnego :roll: Powiedzialam tylko "czesc" , a na twarzy wymalowal mi sie burak :oops: Ucieklam do siebie do pokoju najszybciej jak sie dalo :p (plocha bylam bo tez tylko 16 lat mialam ;) )
Potem minely dwa tygodnie i poszlam z bratem do takiego klubu, a tam znowu byl moj TZ (do dzis obaj sie nie chca przyznac ze to nie byl przypadek :p) i tak sie zaczelo :-D
Moj TZ powiedzial mi kiedys, ze chwila kiedy zobaczyl mnie w tej rozowej pizamce to byl ten moment kiedy sie zakochal :-D Ciekawe czy to prawda czy tylko taki bajer :p

Awatar użytkownika
leanne
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: leanne » 02 sty 2008, 15:07

Ja moja terazniejsza sympatie PDT_Love_02 poznalam na Xmas party mojej firmy zawsze mi sie on podobal ale ze bylam w zwiazku z innym gosciem dosyc dlugo to wczesniej nie moglismy okazac sobie uczuc ale ostanie Xmas party zapieczetowalo wszystko jestesmy teraz razem i powoltku ludzie z naszego biura sie o tym dowiaduja. Sytuacja jest smieszna poniewaz on jest dyrektorem w mojej firmie ale naszczescie nie w moim oddziale ;) ale teraz jest cudownie wlasnie dzisiaj wrocilam od niego i jestem przeszczesliwa. :roll: :roll: PDT_Love_02
350/375 hp ciecie pod pacha dr. Niemkiewicz Luty 2008 (no)

Awatar użytkownika
anulka 12345
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: anulka 12345 » 04 sty 2008, 18:52

ja moja sympatie poznalam na solarium u kumpeli ,przyszedl tyleczek wygrzewac ;)

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 04 sty 2008, 19:36

Ja swoja sympatie poznalam na Sympatii :-D ,zobaczyl mnie na zdjeciu,napisal, i kilka dni pozniej przyjechal.Powiedzial mi potem,ze od tego momentu zawrocilam mu w glowie,po 3cim spotkaniu uslyszalam "kocham cie" wiec chcialam mu kopa zasadzic bo myslalam, ze to "ten szybki typ" ale jestesmy juz ponad rok po slubie :badgrin:
Niestety u mnie nie bylo to takie szybkie uczucie,jakies 2 miesiace. Fajnie tak jest jak obydwoje tak od razu "wpadna", ale przynajmniej trzezwiej myslalam,nie przez rozowe okulary i wiem,ze Lepszego faceta ze swieca szukac...
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
dotty
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: dotty » 08 sty 2008, 23:36

Ja poznalam mojego stworka w ... fabryce czekolady. Na 1 interview nawet nie zwrocilam na niego uwagi, dopiero jak dostalam prace (jako jego szef :), a on musial mnie wyszkolic (smieszne te angielskie rules;), to po2 tygodniach juz mialam takie odloty, ze nie moglam przestac o nim myslec. Dopiero po jakims miesiacu zaprosil mnie na spacer i to byl najgoretszy zimowy spacer na jakim kiedykolwiek bylam :)
15 stycznia 2008- nosek u Dr Skupina
11 maja 2010 - 325cc dr Skupin
8 grudnia 2017 - powieki górne dr S. Stępniewski

Ziomek1929
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Ziomek1929 » 31 mar 2008, 18:27

kino

Awatar użytkownika
Melody_89
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: Melody_89 » 03 maja 2008, 20:34

Ja poznałam mojego faceta w taki sposob ze chciałam sie zemscic poczatkowo na moim byłym, a to był jego kolega wiec zaczelismy sie umawiac... Na poczatku w ogole nie myslałam ze mozmey byc razem, bo to nie było moim celem, ale poozniej gdy zobaczyłam jak bardzo sie stara to samej mi zaczeło na nim zalezec:) Bo naprawde strasznie go polubiałam i automatycznie zaczoł mi sie podobac;) i teraz nawet mysle ze to ja bardziej sie wchuwam w zwiazek niz on ;)
Cz³owiek rozsadny dostosowuje sie do ¶wiata,
nierozs±dny za wszelk± cene chce dostosowaæ ¶wiat do siebie,
ale postep zawdzêczamy w³asnie tym nierozsadnym ! =)

... jeszcze nie do konca zdecydowana

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”