Moderator: Zespół I
Nie obracam się w gronie facetów,których rajcują dyskusje o Dodowym biuście..Co to zresztą za przyjemność zachwycanie sie częściami ciała,nawet tymi zakrytymi..ariela pisze:Aha i czy np. z kolegami prowadzicie jakies dyskusje typu: Doda to ma super piersi a ta to tamto . JAk to jest:)

Tak takie sytuacje tez mialam ze siedzielismy np gdzies w lozy na imprezie i jego koledzy (ci wolni) dyskutowali glosno ze patrza na tą patrz na tamtą a moj wiadomo nie patrzyl ale tak jak mowisz mialam wrazenie ze chetnie tez by z nimi podyskutował.karolinka pisze:ale czasami wydaje mi sie ze chciałby sobie z nimi tak popatrzec i pomarzyc
sabrina ja tez tak uwazamKażdy facet zwraca uwagę na fajną laske,jeżeli nie jest gejem ALE,jest właśnie duże ALE!!!! Jeżeli facet jest na poziomie,robi to bardzo dyskretnie.
Jedynie prymitywne prostaki w OBECNOSCI SWOJEJ DZIEWCZYNY ogladaja się za innymi kobietami. Jeżeli facet wie,że takim zachowaniem RANI swoją dziewczynę i DALEJ to robi,to dla mnie jest skończonym palantem.
My kobiety nawet na tym forum piszemy,że jakiś facet jest super,a z innym to bym zgrzeszyła..itp i co z tego? nie ranimy tym nikogo,bo nasi faceci o tym nie wiedzą.
Ja tez zerknę na fajnego mijającego mężczyznę ,ale zrobie to tak,że maż nie widzi.Trwa to ułamek sekundy i tyle.