Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 20 gru 2007, 20:18

misialeczek24, no to dokladnie tak jak moj chlopak... jak cos nowego wyczytam zaraz mu mowie ale on juz mnie moze sluchac (ale dotykac skubany to pewnie bedzie chcial hehe) ... z drugiej strony to sie mu nie dziwie no bo ja naprawde ciagle mu o tym gadam bo wlasciwie on jedyny jest ze mna bo tata mowi cos o powiekszeniu mozgu, babcia placze ze dzieci bede silikonem karmic eh mowie ci zadyma na calego... anyway bardzo sie ciesze ze jestes tu na forum ze mna ... no i Agma , toxic...
apropo to ciekawe kiedy sie odezwa... mam nadzieje ze Agmie wszystko poszlo ok i jest kolejna zadowoloną cycoliną hihihi

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 20 gru 2007, 20:45

moj tez nie mogl mnie juz sluchac :!: nawet byl przeciwny mojej operacjii :roll: ale teraz uwielbia moje zelki ;) :badgrin: kochanie tu mozesz nawijac ile chcesz ;)
oj u Agmy napewno wszysko pieknie ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 21 gru 2007, 11:46

Witam dziewczyny :-D
trosze mnie tu nie bylo, ale miala tyle spraw do zalatwianie w Polsce, lekarze, wymiana dokumentow i.t.p. Ogolnie mam teraz chwilke zeby nadrobic braki w forum, poniewaz grypa mnie przystopowala i musze troszke posiedziec w domu :( a akurat moim znajomio zjechali wczoraj w nocy do Polski i mieliscmy isc dzisiaj na imprezke :evil: a tu klapa :doubt:
ciekwawe jak tam agma? Juz po zabiegu, pewnie cala szczesliwa :-D tylko pozazdroscic ;)
A ogolnie w Polsce pogoda do du... :evil: o sniegu to chyba moge pomarzyc :doubt: jest zimno, nieprzyjemnie i wszyscy sa chorzy :!: :?
Pozdrawiam wszystkich i jezeli juz przed swietami nie wejde na forum to zycze wszystkim zdrowych i wesolych Swiat, bogatego gwiazdora i wszystkiego najnajnajlepszego. Buziaki [smilie=kiss of love.gif]
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 21 gru 2007, 13:10

Dziewczyny, a ja odwrotnie -- w 2 dzień świat lecę do Londynu --może któraś jest z tego miasta i miałaby ochotę się spotkać, pogadać to dawać znać :-D
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 21 gru 2007, 18:27

misialeczek24, no bede nawiajc bede... nie martw sie hehe :badgrin:
toxic, no w koncu zes sie odezwala tyle czasu bez odzewu?!! klaps na tyłek hihiMichitka, ja niestety do londynu mam strasznie daleko ale toxic jest z londynu... aha ale ona przeciez w polsce jest.... misialeczek24, a jeszcze ci powiem ze ten moj tez na poczatku marudzil bo wiesz moja mam zmarla na raka piersi i nie chcial zebym tam ingerowala ale ja tak tego pragne i zawsze pragnelam ze w koncu jako jedyny jest ze mna...dobrze ze ich mamy nie?

Awatar użytkownika
ewelinatroll
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelinatroll » 21 gru 2007, 21:58

no ciekawe jak tam agma...miejmy nadzieje,ze wszystko ok u niej po operacji...do mnie wlasnie jedzie mama,a u mnie wojna domowa...mojemu facetowi totalnie odbija i nie wiem co to bedzie jak mama juz dojedzie...tylko stresssssssss.....chcialam wyznaczyc termin op wreszcie,ale wkoncu zameldowalam sie w urzedzie mieszkaniowym jako szukajaca mieszkania i moje cycki znowu beda musialy poczekac,bo bede musiala wlozyc kase w mieszkanie....ale mam super swieta :roll: :roll: :roll:
Doktor Kasprzyk Powiekszenie 27 luty 2013
Silimed Maximum XH 485
Wyjsciowka http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 45#p756845" onclick="window.open(this.href);return false;
6- dniowe http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=610" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 21 gru 2007, 22:03

ewelinatroll, nie łam sie... przykre to tak jak ktorejś z nas sie nie układa... jak ten twój chlopak taki jest jak piszesz (nie tylko tu ale i w rasizmie) to wywal go w diabły... pamietaj tego kwiatu to pół swiatu!!!

Awatar użytkownika
ewelinatroll
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelinatroll » 21 gru 2007, 23:39

wiem,wiem...juz tyle tu na forum narzekalam...i mimo ze zawsze uwazalam,ze jesli facet jest zly to najlepiej go od razu zostawic to nie umiem zrobic tego kroku i po prostu odejsc.... w praktyce to zawsze inaczej jest ...zawsze ma sie nadzieje,ze stanie sie cud i cos sie zmieni...nadzieja matka glupich....mam tylko nadzieje,ze przez swieta bedzie wszystko ok :roll:
Doktor Kasprzyk Powiekszenie 27 luty 2013
Silimed Maximum XH 485
Wyjsciowka http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 45#p756845" onclick="window.open(this.href);return false;
6- dniowe http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=610" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 22 gru 2007, 00:01

ewelinatroll, widze ze jestes moja rowiesniczką wiec moge walic prosto z mostu... ja wiem ze w praktyce jest inaczej a inaczej jak sie komus cos mowi czy doradza... znam to z doswiadczenia wierz mi... kiedys mialam kolezanke ktora lał facet..wbijałam jej do glowy zeby go zucila bo to nie ma przyszlosci damski bokser to najgorsze co moze byc... az pewnego pieknego dnia sama dostałam przyslowiowego buta na ryj... moj swiat sie zawalił myslałam ze mnie to nigdy sie spotka tak dlugo bylismy razem i nigdy nic takiego nie mialo miejsca... oczywiscie nie zostawilam go od razu chociaz zawsze mowilam ze jakby mnie facet udezyl to go zaraz zostawie.... reasumujac wiem ze w praktyce jest inaczej, ciezej, skomplikowaniej ALE działaj poki mozesz poki nie bedzie za pozno... zbierz sie i postanow co dalej.. poczatki bez niego beda trudne ale dasz rade... my kobiety jestesmy silne...
pozdrawiam

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 22 gru 2007, 21:43

ja uwazam ze jesli facet jest zly to trzeba go zostawic niz bedzie za puzno!!!!a wierzcie bedzie tylko gorzej!!!!cale szczescie nie odczulam tego na wlasnej skorze ale ktos mi znany przez to przeszedl :cry: i wierzcie mi ze to byl koszmar i trwal zbyt dlugo!!!!!!!!!!!!!!trzymajcie sie piekne ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”