Moderator: Zespół I
Nie rozczarowalas :) Domyslalam sie, ze to nie bedzie broszurka dolaczony do "naj".virriel pisze:Niestety rozczaruję Was z tą książką, bo nie jest ona poświęcona tylko i wyłącznie operacjom piersi i wogóle plastycznym, a bardzo rozległemu tematowi jakim są tworzywa sztuczne w medycynie. Zresztą nie jest to publikacja popularnonaukowa, tylko wielkie opasłe tomisko pisane czysto medycznym językiem, dodatkowo wydane w bardzo małym nakładzie
Wątpię żeby można było znaleźć w księgarniach, a bibliotekach to raczej tylko przy Akademiach Medycznych- to jest stara książka, z połowy lat 70-tych wydana w nakładzie 5 tysięcy egzemplarzy. Jak będę miała chwile czasu to postaram się zrobić jakieś skany jeśli chcecieRina pisze:
Nie rozczarowalas :) Domyslalam sie, ze to nie bedzie broszurka dolaczony do "naj".
Pomyslalam, ze skoro taka ksiazke( czy opasle tomisko - zwal jak zwal) masz, to zaoszczedzisz mi czasu przy dochodzeniu do tego, czego ja wogole mam szukac
Jest duzo bibliotek na terenie calej polski, jeszcze wiecej ksiegarnii medycznych. Uwazam, ze jest duza szansa na jej znalezienie, a i wiele osob by poszerzyło wiedze swoją z tego zakresu.
A językiem medycznym mnie tu nie strasz diablico, bo on wcale nie taki straszny hihi