MIŁOŚĆ nie pyta o wiek?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 14 gru 2007, 13:52

Niestety w Polsce jeszcze nawet młode osoby myslą jak " Moherowe berety". Facet ma być starszy,ale najlepiej o 2-4 lata,sex tylko po ślubie i najlepiej "klasycznie",bo figury to zboczenie. :badgrin:
Miłość w każdym wieku jest piękna
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
Kalisto87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Kalisto87 » 14 gru 2007, 13:58

Sabrina pisze:Facet ma być starszy,ale najlepiej o 2-4 lata,sex tylko po ślubie i najlepiej "klasycznie",bo figury to zboczenie. :badgrin:
I pod kołdrą, po ciemku, w górze od piżamki :p

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 14 gru 2007, 14:03

Kalisto87 zapomniałaś dodać...flanelowa ma być ta piżama w kwiatki,a najlepiej koszula nocna do ziemi przypominająca worek na ziemniaki :badgrin:

Awatar użytkownika
beniaminn
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: beniaminn » 14 gru 2007, 14:03

Nie tylko tak myślą ,ale nawet próbują przekonać do tego innych..I to mi sie właśnie nie podoba,bo to ,że tak myslą..ich problem..ale dajmy innym żyć tak jak chcą..Jeśli chcą inaczej..co tam..ich życie ...może się nawrócą... :badgrin:
Nie nawracajmy innych na siłe..nie narzucajmy im swoich poglądów..Jeśli sie kochają..powinnismy sie tylko cieszyc,bo to uczucie zaraźliwe... :-D .Będziemy mieć więcej zadowolonych z zycia osób wokół nas..i tak ma być...Pięknie jest być zakochanym..
jestem ..jaki jestem

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 14 gru 2007, 14:05

Oj jak pięknie oh(rf1 Szkoda,ze mam to za sobą :?

Awatar użytkownika
Kalisto87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Kalisto87 » 14 gru 2007, 14:16

beniaminn pisze:Nie tylko tak myślą ,ale nawet próbują przekonać do tego innych..I to mi sie właśnie nie podoba,bo to ,że tak myslą..ich problem..ale dajmy innym żyć tak jak chcą..
Podpisuję się pod tym oh(re1

Awatar użytkownika
agma27
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: agma27 » 14 gru 2007, 14:40

Macie racje dziwczyny-kochac kochac i nie patrec na innych.Moj wujek ma kobite mlodsza od siebie o 12 lat,teraz siedza w anglii bo nie mogli zniesc sasiadow i calego otoczenia-koszmar co.Kiedys ludzie emigrowali z powaznych przyczyn,a teraz?

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 14 gru 2007, 20:43

niestety Polska była i bedzie ograniczona pod wzgledem otwartych tematow pogladu na zycie czyli takich jak roznica wieku w zwiazku... geje i lesbijki... dziewczyny tanczace w klubach streaptizerskich ( podkreslam tylko tanczace) ktore od razu sa dziwkami .. itp itd.. przykre to jest ze musimy sie ukrywac oklamywac ludzi i nie muc zyc tak jak bysmy tego chcieli... moze to sie kiedys zmieni ale pewnie nie predko...
tymczasem ja zyjac w Anglii jeszcze niegdy nie odczulam presji ze strony ludzi pod wzgledem wlasnie tych tematow...

Awatar użytkownika
ewelinatroll
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelinatroll » 15 gru 2007, 02:56

ja przez ostatnie lata poznawalam facetow 14 lat starszych od siebie...tylko starsi do mnie ciagneli..moj obecny facet jest 13 lat starszy ode mnie...problem w tym ze oni wszyscy cale zycie samotnie spedzili i kiedy pojawila sie w ich zyciu kobieta czyli ja,nie potrafili sie przystosowac...czasami mam dosyc tych facetow,ktorzy chca mlode dziewczyny czy zony,ktorych mlodosc pozniej zacznie im przeszkadzac...
facet mojej mamy jest znowu chyba 13 lat mlodszy od niej...sa razem 12 lat ,ale ciagle represje ze strony rodziny i znajomych juz prawie calkowicie zniszczyly ich zwiazek...a szkoda bo na prawde az mi lzy w oczach sie pojawialy,kiedy widzialam jak sa szczesliwi...
Doktor Kasprzyk Powiekszenie 27 luty 2013
Silimed Maximum XH 485
Wyjsciowka http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 45#p756845" onclick="window.open(this.href);return false;
6- dniowe http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=610" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
bluex
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: bluex » 20 gru 2007, 10:09

Mój narzeczony jest starszy ode mnie o 9 lat.
Rozumiemy się doskonale, choć na początku za bardzo chciał mnie zdominować i troszkę się zdziwił, bo ja z tych upartych i niezależnych jestem ;)

Ostatnio rozbawiła mnie sytuacja, gdy poszłam na pocztę z jego dowodem po odbiór przesyłki, a Pani w okienku zapytała: "To dla taty, tak ?" Myślałam, że umrę ze śmiechu :-D Zwalam to na brak make-up'u tego dnia ;)

Co prawda widać różnicę wieku pomiędzy nami, ale bez przesady :)))
Ja wyglądam na mniej niż mam, ale on też!
19.03.08 - dr Kasprzyk
Zmiana terminu na 21.02.08 !!! :))))
Ju¿ po :) Witajcie ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”