autor: beata-malgorzata » 12 gru 2007, 10:42
A ja zawsze na wakacje jade do ...Polski

I wierzcie mi zostawiam tyle pieniedzy ( szczegolnie hotele i restauracje) co wy w egzotycznych miejscach ! Ale nie narzekam bo to moj wybor , a serce to nie sluga ...
W tym roku bylam we Wloszech , 2 razy Chorwacja i raz Majorka , to wszystkie moje dalekie podroze . Nie dla mnie plazowanie pol dnia (troszeczke , bez przesady) siedzenie w hotelu (tyle co sie umyc i spac) i jedzenie dan "specjalnie dla turystow" ( wszystko co regionalne) , uczeszczanie na wieczorki i inne atrakcje organizowane dla klientow (tego wrecz nie cierpie , tak bylo na Majorce)
Tak wiec trudno by mi bylo znalezc miejsce daleko od domu , gdzie moglabym zwiedzac do woli (ale bez wymuszonych organizowanych wycieczek), kosztowac prawdziwe dania regionalne , z daleka od resto dla turystow , poruszac sie swobodnie ( nie jest to latwe kiedy sie nie zna obyczajow i jezyka) i bezpiecznie po danym kraju . Poza tym moj maz nie moze sobie pozwolic na dluzszy urlop niz 9 dni wiec kraje z roznica czasowa odpadaja . Co nie naczy ze nie marze o Afryce , Tajlandii czy np . Mongolii . Moze w innym zyciu hihihi
W Polsce jest duzo ciekawych miejsc do zwiedzenia , no i tu czuje sie jak ...u siebie

Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026