hej pieknosci z calego swiata

Alez mialam zabawny wieczor! To ze jestem cudonr1 to wiem,ale ze moj 5letni syn???

Uzylam chyba zx 20zdjec,moze wiecej,w innych ujeciach,fryzurach,choc z tego samego roku.Ja bylam poczawszy od
Mandy Moor,
Kim Cattral,
Sophie Marceau,
Donatella Versace,
Kylie Minoque,
Kate Hudson,
Summer Altice(czesto),
Charlize Theron,
Ashley Olsen,
Marcia Cross
Monica Bellucci
Dolly Parton ???
Camilla Belle -prawie zawsze, hmmm niezla
dalszu ciag wyliczanek
Jessica Alba
Renee Zellwegere
Uma Thurman
Anastacia
Halle Berry!
Eva Longoria
i innych tysiac,ktorych nawet nie wymieniam! ale sluchajcie tego!!!! Moj 5letni syn ze mna :
ON: Brigitte Bardot, Marlyn Monroe,karolina Kurkova(modelka), rowniez Carmen Electra,Prince Willam, Uma Thurman i pare ladnych azjatek

Ja w tym polaczeniu z synem ELTON JOHN

, inne foto Charlize Theron, Jessica Alba Bellucci no i nawet Ronaldo

Nie obylo sie tez bez Patrica Swayze, Roberta Redforda i Ushera

Nie wspominam wielu wielu czrnych i azjatyckich twarzy!!! Zwlaszcza,ze moj syn i ja mamy blond wlosy i niebieskie(turkusowe prawie oczy)

Nie do konca wiec wierze w te porownania. Co zdjecie ,inne ujecie inne porownanie,a przeciez fryzura czy zmiana profilu twarzy nie moze tak bardzo zutowac na zmienie ksztaltu. Porownajcie Eltona John(bylam

) do Halle Berry..podobni?
ale zabawa jest, buziaki
Ostatni raz ja

na szczescie nie ma porownan z Pierwsza Dama

bo ...hmmm, nobody is perfect
aha

haha, zapomnialam dodac,ze macie tu do czynienia rowniez z Eltonem Johnem, Usherem, no i Jim Carrey tez sie pojawil u mnie

Macie porownanie Sophie Marceau z Redfordem,Ushera z Uma Thurman, Eltona Johna z Anastacia,Jessice Albe z Redfordem:badgrin:

Tp jedynie przyklad z tego co mi wyszlo z 15fotek!! I to w ciagu 1roku! Ale grunt ze moj piekny 5letni syn wyglada jak Merlyn Monroe i Carmen Electra, Prince Willam i jakis przystojny azjata

Oboje mamy blond-biale wlosy i blekitne oczy

Nie wierze w te porownania wcale,bo nie mozna zmienic ksztaltu twarzy,rysow twarzy,kosci policzkowych, brody i w ogole owalu na kazdym zdjeciu! ale zabawa jest przednia