Nasze cztery kąty...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
małgośka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: małgośka » 23 cze 2005, 14:44

Nie żebym była fanką wszystkich tych przedmiotów :shock: Powklejałam różnorodne rzeczy, dla każdego coś miłego :lol:
Skupin, 09.06.2005. anatmiczne 350 cc - s± piêkne!!!

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 23 cze 2005, 17:20

ja lubie proste w formie- krzesla i stoly o klasycznie prostej budowie, sofy z wielbladziej skory farbowane na gorzka czekolade, stolik z piaskowca, lozko w kolorze wenge... ok, jak zrobie cycki to zaczne zbierac wlasnie na takie meble!
a tamte mebelki dla mnie zbyt udziwnione i chlodne. ja lubie asceze w ksztalcie oraz kolory kawy, cynamonu, wanilii.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 23 cze 2005, 17:32

Ratany sliczne! Naprawde niesamowite! Niedlugo bede urzadzac mieszkanko wklejajcie jakies fajne zdjatka, albo dajcie mi cos na maila!
Pewnie troszke jak Valentina urzadze na ZÓŁTO - NIEBIESKO ale raczej dodatki posciel i gadzety, moj facet nawet o tym slyszec nie chce :shock: :roll:
Malgos bedziesz na festivalu? Jezeli bede w Gdyni to moge Cie przenocowac, a jak nie to z checia pomoge cos znalezc :)
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 23 cze 2005, 17:32

Ratany sliczne! Naprawde niesamowite! Niedlugo bede urzadzac mieszkanko wklejajcie jakies fajne zdjatka, albo dajcie mi cos na maila!
Pewnie troszke jak Valentina urzadze na ZÓŁTO - NIEBIESKO ale raczej dodatki posciel i gadzety, moj facet nawet o tym slyszec nie chce :shock: :roll:
Malgos bedziesz na festivalu? Jezeli bede w Gdyni to moge Cie przenocowac, a jak nie to z checia pomoge cos znalezc :)
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 23 cze 2005, 17:56

Mara :wink:
Natchnij mnie jakimis zdjeciami, bo widze ze Twoj gust i kolory mi odpowiadaja! Ja wlasnie mam taki gres bezowo piaskowy wybrany i do tego kolor paneli:cos kolo czerwonej gruszy( co wcale nie jest czerwone).
Ale myslicie ze lepiej kafle w srodek??
Chcialam byc praktyczna, bo mam biszkoptowego labradora i boje sie ze biale"koty" beda sie zbieraly w rogach a na ciemnej oblamowce wiecie jak to wyglada!przy nim i tak 2 razy dziennie odkurzam a jak walne ciemna podloge to oszaleje!
tak w ogole to wybralam kilka sztuk z mebli Vox-u( zestaw Imperium) z ciemnej czerwonej gruszy i dlatego takie zestawienie

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 23 cze 2005, 17:57

a czy brązowo-bezowa struktura na dwoch przekatnych scianach bedzie pasowala do tego wszystkiego?

Awatar użytkownika
małgośka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: małgośka » 23 cze 2005, 18:08

Skupin, 09.06.2005. anatmiczne 350 cc - s± piêkne!!!

Awatar użytkownika
Basia1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Basia1 » 23 cze 2005, 18:13

hm, fajne te sofy, tylko szkoda że mnie na nie nie stać :(
W wakacje użądzam mnieszkanie i chyba będę musiała wymyśleć coś z niczego. Szkoda bo lubie wnętrza minimalistyczne, ale ciągfle funkcjonalne, a nie taki z jednym stołkiem na środku wielkiego pokoju :wink:
10 kwietnia 2006 - zmniejszenie piersi

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 23 cze 2005, 18:17

Gina :D

...bez dwóch zdań kafle w środek :wink: i nie martw się ... dasz rade z tymi "kotami" 8)
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 23 cze 2005, 21:19

widzialas juz takie polaczenie??zastanawiam sie jak to bedzie w polaczeniu z ciemnymi komodami?? czy to sie aby nie zleje? a na jasnych kaflach byloby widac to odciecie... hmm-sam nie wiem, chcialabym to gdzies zobaczyc
Mara, jak tam fotki dla mnie z natchnieniem??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”