doda ma mniejsze cycki?!

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 24 paź 2007, 11:31

mika36, pięknie to ujęłaś :!: :-D
pozdrawiam, Antonelka (sun (flower)

Zapraszam do polubienia nas i tutaj (makeup FACEBOOK

Facet - przedmiot do przytulania

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 24 paź 2007, 11:37

Dokladnie! ja kiedys pamiatam jak sie zdziwilam jak uslyszalam ile ona ma lat.Po co robic sie na starsza? Ale Doda juz nie ma czym prowokowac i chyba wyczerpuje sie jej repertuar a raz na rok rzucony przeboj to za malo by byc na topie...a ona juz wszystkim prowokowala...a to co zrobila teraz i na jaka wymiane slow z Saleta sie wdala to zenada,ze polska tv cos takiego toleruje gdzie dzieciaki ten program ogladaja!
...szkoda tez ze Saleta wdal sie z nia w te slone potyczki,bo widac ze facet z klasa...ale czasem sytuacja i inny czlowiek zmusza by sie znizyc do jego poziomu i tym samym oddac...co Dodzie bardzo zabolalo....dziwne jak sie razy rozdaje trzeba byc przygotowanym ze mozna samemu dostac :badgrin: a naszej Dodzi lejce juz puscily i to ze ma jakis poziom IQ to i tak po niej tego ani nie widac ani nie "slychac"...moze Dodzia wez w ryzy swoj jezyk rozpuszczony jak to inteligentne osoby robia,bo wlasnie tym sie kieruja a nie prostackimi odruchami,ktore sa nie wiem dlaczego przypisywane osoba o mniejszym niz Dodzia IQ...Mensa chyba sie pomylila albo Doda kogos tam zastraszyla swoim pieknym stylem wyslawiania sie...wstyd

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 25 paź 2007, 13:14

Z tą Mensą to moim zdaniem jest podejrzana sprawa. Po pierwsze (o czym już wspominałam) prawdziwa inteligencja nie potrzebuje reklamy, dowodów i certyfikatów pokazywanych całej Polsce, bo jak ktoś jest naprawdę inteligentny to widać to już na pierwszy rzut oka. U Dodzi tego nie widać ani na pierwszy, ani na drugi ani na milionowy :p
To jej rzekome IQ 156 (o ile się nie mylę) zostało stwierdzone na podstawie testu i potwierdzone certyfikatem Mensy. Bardzo mnie dziwi jeden fakt- by zostać członkiem stowarzyszenia trzeba w specjalnym teście uzyskać wynik minimum 148 jako, że Mensa Polska używa skali Cattella o odchyleniu standardowym równym 24 (innymi słowy trzeba znaleźć się w górnych 2 % populacji o najwyższym IQ). Tak więc Doda bez problemu mogłaby zostać członkiem Mensy, ze swoim IQ 156. Dlaczego więc jej nazwisko nie widnieje na oficjalnym wykazie nazwisk członków stowarzyszenia? Odpuściłaby sobie okazję do tak prestiżowego członkostwa? Wątpię...

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 25 paź 2007, 16:20

virriel pisze:Z tą Mensą to moim zdaniem jest podejrzana sprawa.
sprawdzalam liste i jej tam nie ma.... http://www.mensa.org.pl/index.php?do=go&id=8
Dokladnie rowniez w to watpie... :|

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 25 paź 2007, 19:31

No właśnie o tę listę mi chodziło. Wiem, że jest aktualna z pewnego źródła.
W moim mieście w grudniu ma być sesja testowa- zamierzam wziąć w niej udział :p
To będzie chwila prawdy. Jak się okaże że mam mniejsze IQ niż Dodzia o się chyba potnę :p
:badgrin: :badgrin: :badgrin:

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 25 paź 2007, 21:23

virriel no ja mam nadzieje,ze znajdziesz sie na tej liscie...bede trzymac kciuki! :!:

Awatar użytkownika
ewelinatroll
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelinatroll » 03 lis 2007, 00:46

tak odnosnie jej cyckow,to wydaje mi sie ze ona wiecej niz 1 operacje miala...na poczatku jakies takie okragle i nie za duze ,potem wieksze tzn.ogromne anatomy,bo sie inaczej jakos tak ukladaly....nie wiem...
Doktor Kasprzyk Powiekszenie 27 luty 2013
Silimed Maximum XH 485
Wyjsciowka http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 45#p756845" onclick="window.open(this.href);return false;
6- dniowe http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=610" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 03 lis 2007, 15:30

Fajnie się wczoraj pogubiła w potyczce słownej z Saletą w "Gwiazdy tańczą na lodzie" :badgrin:
Ubaw miałam po pachy... A podobno taka wyszczekana jest, ale tym razem to wypadła marniutko ;)
Swoją drogą dziwnie w jej ustach zabrzmiało, że nie lubi "głupoty, chamstwa i prostactwa" :roll: W takim razie chyba nie przepada za samą sobą ;) :p

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 03 lis 2007, 17:33

Właśnie przed chwilą obejrzałam powtórkę [smilie=to funny.gif]
Virriel - bardzo delikatnie to ujęłaś "pogubiła się" - Saleta po prostu rozłożył ją na łopatki" a jej "odwal się" było żałosne - to miała być riposta a przecież sama zaczęła :badgrin:

A przyznanie "zera" to po prostu jeszcze większy wstyd dla niej - "obrażona księżniczka", która wie, ze już wszyscy zauważyli jej "małość" haha

No cóż widać było jednoznacznie, ze i jurorzy i uczestnicy oraz widownia są z Przemkiem - i dobrze jej tak :!: :!: :!:

Doda sie kończy...
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 03 lis 2007, 17:34

dobre to było-właśnie oglądałam

Nie wiedziała co powiedzieć :badgrin:
:badgrin: :badgrin:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”