Operacje sław.

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 17 paź 2007, 14:14

Fofifek dziekuje oh(rf1 ja sobie nie wyobrazam wyciecia mojego pieprzyka,bo przede wszystkim mi nie przeszkadza,nie jest az tak wielki i co najwazniejsze moja babcia miala i moja prabacia i jak tu sie pozbyc dziedzictwa? Co do Kaass jesli ktos by mnie w tym momencie oblecial za pieprzyk a nie sprawil tak mily komplement tez bym to przyjela,bo takie jest zycie jedej osobie moze sie cos w nas spodobac innej wrecz przeciwnie.

kaass
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: kaass » 17 paź 2007, 21:44

Anielicanrw pisze: A moze to Ty jestes jakas znana sflustrowana osoba ktorej kariera nie wyszla i Twoj psychoterapeuta polecil ci sie zalogowac na takie forum i swoje flustracjie tu wyladowac.
Psychoterapeuty nie mam, szczęśliwie nie potrzebuje 8-) O flustracjach się nie wypowiem, bo nie wiem co to FLUSTRACJE... :roll: 8-)

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 17 paź 2007, 21:56

Kochana Kaass nie czepiajmy sie literowek a pojecie FRUSTRACJI pasuje do Ciebie idealnie.Ja jak na dlugoletnie przebywanie za granica i poslugiwanie sie na codzien innym jezykiem potrafie jeszcze na tyle sie wyslowic by byc zrozumiana a co do Ciebie....coz nawet gdybys sie porzadnie przylozyla trudno bedzie zrozumiec o co Ci tak naprawde chodzi i po co wogole tutaj Jestes? :oops: .Ktos mi dobrze proadzil....jest przycisk IGNORUJ...Buziaczek

kaass
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: kaass » 17 paź 2007, 22:07

pojęcie frustracji pasuje do mnie idealnie, no kto by pomyślał, nie baw się w psychoanalityka, to szkodzi :-D

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 17 paź 2007, 22:14

kaass- nudzi Ci się? Trochę źle o Tobie świadczy, że nie masz ciekawszych zajęć niż przebywanie i rozsiewanie złej energii na forum które Ci się nie podoba... Może poczytaj sobie jakąś książkę, albo pomedytuj- to podobno uspokaja ;)

kaass
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: kaass » 17 paź 2007, 22:36

Virriel ja złą energię :?: No wiesz... ja dobra dusza jestem :-D A tak w ogóle to nie offtopujcie tak 8-)

Awatar użytkownika
Fofifek
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Fofifek » 17 paź 2007, 23:16

A propo tematu...widzilyscie juz dziewczyny jak Marge Simpson
powiekszyla sobie cycuszki :badgrin: :badgrin: :badgrin:

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 269%3B.png

a i mam nadzieje ze ona sie nie obrazi ze komentujemy to na forum PDT_Love_01
Ślicznie tutaj !!!

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 18 paź 2007, 00:22

Fofifek masz racje wracajmy do tematu :-D Marge Simpson ma napewno dystans do swojej posturki i az pozazdroscic ze wykarmila trojke dzieci a cycki nadal na tym samym poziomie :p

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 18 paź 2007, 10:10

Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 18 paź 2007, 10:55

...i tak sie zachowuje normalna kobieta,ktora zobaczyla w lustrze,ze jej piersiatka sa w gorszym stanie.Op jest dla wszystkich i obrazanie sie za zwrocenie uwagi na to to glupota.Sama nie zamierzam tego negowac ale tez nie zamierzam na lewo i prawo dyskutowac.Jestem cekawa jaki efekt bedzie u niej...piekna babeczka to tylko dodatkowy atut bedzie!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”