ja tez moge byc tym przykladem , u mnie wszyscy wiedza ze jestem po op.Jennys pisze:kamila, to tak jak nam. Podaj mi jeden przykład z tego forum babeczki, która wszystkim znajomym opowiada, jak to było fajnie na op i co zmieniała
Moderator: Zespół I
ja tez moge byc tym przykladem , u mnie wszyscy wiedza ze jestem po op.Jennys pisze:kamila, to tak jak nam. Podaj mi jeden przykład z tego forum babeczki, która wszystkim znajomym opowiada, jak to było fajnie na op i co zmieniała
aniaaa ja mam to samo . A jeśli chodzi o Steczkowską to zawsze mi się podobała nawet z tym nosem bo on dodaje jej charakteru uważam że jak coś z nim zrobi to nie będzie ona. Jedyne co mi się teraz nie podoba to jej nowa fryzura( jakaś wsiowa ). W długich czarnych włosach wyglądała rasowo. Miło było na nią popatrzećaniaaa pisze:ja tez moge byc tym przykladem , u mnie wszyscy wiedza ze jestem po op.Jennys pisze:kamila, to tak jak nam. Podaj mi jeden przykład z tego forum babeczki, która wszystkim znajomym opowiada, jak to było fajnie na op i co zmieniałanawet pracownicy meza
nie jest tak ze sie chwale ,ale jak ktos sie spyta to zawsze odpowiadam prawde albo sama powiem jak mam ochote
.
wsiowaMegano pisze:Jedyne co mi się teraz nie podoba to jej nowa fryzura( jakaś wsiowa ). W długich czarnych włosach wyglądała rasowo. Miło było na nią popatrzeć