Justyna Steczkowska

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
agatuis
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: agatuis » 04 paź 2007, 15:09

A moze i nie kazdy chce miec twarz jak z szablonu idealna pod kazdym wzgledem,moze jej wystarczyla tylko taka zmiana i jest jej z tym dobrze.Uwazam ze ma cos w sobie co przyciaga.
02.04.07 plastyka Brzuchanski

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 04 paź 2007, 18:44

otóż to. jest oryginalna i dzieki temu rozpoznawalna. szczerze mowiac tych wszystkich pieknosci - blond laleczek nie rozpoznaje kazda niemal identyczna. niby kazda cos odroznia - wikeszy cycek, dluzsze wlosy mniejsze badz wieksze usta ale w ostatecznym rozrachunku wszystkie sa "zrobione" na jedno kopyto. a steczkowska moze sie jednym bardziej podobac lub mniej ale chyba nikt nie zaprzeczy ze jej uroda potrafi utkwic w pamieci.

kaass
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: kaass » 05 paź 2007, 18:11

Michitka pisze:ale nadal ma ten nos jak motyka :badgrin:
jak ja uwielbiam takie komentarze :roll: nos jak motyka i ha ha ha. gdzie jak gdzie, ale chyba na takim forum, gdzie wiele z was ma różnego rodzaju defekty, poprawki itp. itd. powinna panować większa delikatność i kultura w odniesieniu do niedostatków cudzej urody.
ma nos jak ma, po co od razu te obrazowe porównania. tak się przyglądam - forumowiczki nawzajem słodza sobie niemiłosiernie, ale osobom "z zewnątrz" d*** tak obrabiają, że aż wióry lecą :roll:

Awatar użytkownika
agatuis
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: agatuis » 05 paź 2007, 21:11

Merlinka wyjelas mi to z ust :!:
02.04.07 plastyka Brzuchanski

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 06 paź 2007, 16:26

kaass, a ty mnie ;)
Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)

Nadia125
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Nadia125 » 07 paź 2007, 14:14

kaass mnie też, czasami to słodzenie przypomina "klub wzajemnej adoracji" :badgrin:

Dla mnie Steczkowska ma klasę, jest oryginalna, nie robi nic pod publikę.

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 07 paź 2007, 18:07

Nadia125 pisze:Dla mnie Steczkowska ma klasę, jest oryginalna, nie robi nic pod publikę.
Zgadza sie ... jedynie czego im brak to szczerosci, jesli chodzi o operacje plastyczne :roll: ;)
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 07 paź 2007, 21:30

kamila, to tak jak nam. Podaj mi jeden przykład z tego forum babeczki, która wszystkim znajomym opowiada, jak to było fajnie na op i co zmieniała :doubt:
Jak na razie doszukałam się tylko naszych opowieści, co wymyslić jako przyczyne opuchnietych ust, jak przygotować otozenie na nowe cycki, co zrobic, żeby nikt nie zauważył prostego noska. :badgrin: Skoro nam brak odwagi, żeby stanąć twarzą z niewielkim gronem krytycznych znajomych, nie dziwię sie, że osoby publiczne nie bardzo chcą zmagac się z falą krytyki w mediach. A problemy i kompleksy mają takie same jak my... :|
A Steczkowska jest naprawdę mało zmanierowana i zasadniczo szczera
Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 07 paź 2007, 21:46

JA :oops: :-D
Oczywiscie, nie trzeba nam krzyczec wszem i wobec, ze jestesmy po operacji ... ale jesli grzecznie ktos pyta ... wtedy jestem szczera ;)

Moze, gdybym nie byla w ciazy i matka dwojki dzieci, to uwierzylabym w te bajki o sterczacych piersiach po ciazy :roll: :badgrin:
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

kaass
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: kaass » 08 paź 2007, 00:07

IMO bardziej niestosowne jest zadawanie takich pytań (naturalne czy robione) niż nieszczere odpowiedzi na takie pytania ;) Jak ktoś chce powiedzieć, to niech mówi, a jak sam nie mówi, to pewnie nie chce, a jako że to jego życie ma do tego prawo i nic nikomu do tego :-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”