dzięki kochane! chyba zdecyduję się na Sony Erikssona (czy jak to się tam pisze).
tylko jeszcze muszę sprawdzić pewną informację - podobno można zmienić sieć i zachować stary numer. jeśli tak może przeniosę się z plusa do ery. dziś przeglądałam foniki na stronie ery i wypisałam sobie kilka ciekawych po rozsądnej cenie, ale zostawiłam karteczkę w pracy

tak więc jutro przedstawię kolejną listę do weryfikacji :) z tego co pamiętam były tam nokia 6300 i SE K810i. oba wyglądają fajniutko. co o nich myślicie
czytałam dziś o UMTS i chyba warto wziąć telefon z czymś takim (to jakaś nowa generacjia GSM), a to redukuje moją listę o kilka modeli.
lil sexy też mi się ta nokia nie podoba, ale może jest w jakiś sposób lepsza skoro o tyle droższa
ullrike dzięki za obszerne porównanie. pomyliłam się w poprzednim poście - chodziło mi o SE K750i. samsunga mam teraz i nie jestem zadowolona mimo że przeżył nawet kąpiel w wannie. gubi zasięg, przerywa. menu jest beznadziejne, brakuje kilku logicznych rozwiązań. ten x820 jest jednak fajny z wyglądu bo taki cieniutki...
a jaki telefonik spoza mojej listy byś mi poleciła? wolę małe niż cegły, eleganckie. dobrze aby miał mp3, radio, apaart min. 2mp i sporą pamięć (lub możliwość jej rozszerzenia).
lisek Prada też mi się podoba, ale bateria krutko trzyma i aparat niepowalający jak za tą cenę

w taryfie, którą chcę kosztuje 1200zł, a męża brak, nażyczonego również, kurcze nawet chłoapaka nie ma. nie ma na kogo zwalić
JennyS ja miałam xelibri 8. z rozmowami było ok, ale bez rewelacji. zasięgu nie gubił, nie zawieszał się ani nie wyłączał. nawigacja po menu ok. aby napisać smsa potrzeba niebiańskiej cierpliwości dlatego polecam wszystkim uzależnionym od smsów jako kuracja odwykowa.
czy sprawdzi się jako gadżet? mój furorę robił ogromną. każdy się pytał, macał, oglądał i niedowierzał.
dołączony łańcuszek się jednak do niczego nie nadaje gdyż telefon wypada z tego złotego stelażyka, pomijam już fakt, że w rzeczywistości nie wygląda on (łańcuszek i stelarzyk) tak dobrze jak na zdjęciu.
plus taki, że po 2 czy 3 miesiącach sprzedałam swój za taką samą cenę za jaką go nabyłam :)
z tego co wiem w Niemczech ten telefon swego czasu dodawali w luxusowych butikach do zakupów przekraczających jakąś tam kwotę

a jaką kartę pamięci wybrałaś?