czy ja go zdradzam...?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

j.bella
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: j.bella » 01 paź 2007, 10:29

no ja wlasnie tego nie wiem..

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 01 paź 2007, 11:29

a moze jest tak, że sie boisz, że jak z tym nowym nic nie wyjdzie to zawsze masz starego w zapasie? dlatego nie chcesz go zostawic i dlatego go oklamujesz.....
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

j.bella
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: j.bella » 01 paź 2007, 11:43

potrzebuje troche czasu zeby lepiej zbadac sytuacje, zobaczyc jak rozwinie sie sytuacja. wiem ze nie powinnam tego robic, oklamywac mojego faceta, grac na dwa fronty, ale musze podjac wazna decycje: albo zostaje ze starym chlopakiem i probuje odratowac ten zwiazek, naprawic i ulepszyc nasze relacje albo stawiam wszystko na jedna karte i wybieram tamtego. albo daje sobie spokoj wogole.... bo takie rozwiazanie bylo by chyba najbardziej uczciwe w calej nieuczciwej sytuacji

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 01 paź 2007, 11:59

"potrzebuje troche czasu zeby lepiej zbadac sytuacje, zobaczyc jak rozwinie sie sytuacja."

to jest to o czym napisałam ci wczesniej, jak z nowym nie wyjdzie to zawsze masz starego....

j.bella
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: j.bella » 01 paź 2007, 12:55

dobra....niech i tak bedzie...im wiecej o tym pisze i mysle tym gorzej sie z tym czuje. sama doprowadzam sie tym do lez. a Ty chyba myslisz, ze ja jestem po prostu wyrachowana. masz prawo

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 01 paź 2007, 14:19

j.bella w zyciu sa tak trudne sytuacje i nie nam oceniac jak do tego doszlo.Nie czuj sie zle,tak poprostu ulozyo Ci sie zycie.Sama w zyciu wiele razy ocenialam innych jak bylam mlodsza ale teraz z wielkiem wiem,ze nikt nie ma do tego prawa a zycie jest bardzo czasem skaplikowane i jakk juz same jestesmy w podobnej sytuacji nagle czujemy sie jak w potrzasku i nie wiemy co zrobic...a dla otoczenia jest prosta droga.

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 01 paź 2007, 21:40

j.bella powiem ci tak. Pare dni temu rozeszlam sie z facetem z ktorym bylam 2 lata. Wiedzialam ze go Kocham ale dopiero po stracie wiem jak bardzo mocno.
Czasem doceniamy ludzi dopiero jak ich tracimy dlatego dziewczyno docen swojego faceta i nie szukaj atrakcji bo potem bedzie za pozno,a docenisz dopiero go jak go stracisz,a wtedy bedzie za pozno... wiem co mowie...
7.09.07 --> To by³ mój dzien :)

*75C*

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 01 paź 2007, 22:07

nie, absolutnie nie uważm, że jestes wyrachowana. sądzę, że się pogubiłaś.... masz faceta, wydaje sie ze go kochasz a tu nagle ktos zaczyna prawic ci komplementy. świat zawirował. w takiej sytuacji zawsze możesz sie znaleźć, zawsze możesz poznac kogos nowego ale nie zawsze będzie on tego wart. chodzi mi o to, zebys pamietała to co przezyłas ze starym chlopakiem. zebys traktowala go tak jak bys sama chciala zostac potraktowana.... jak chcesz o niego walczyc to zostaw nowego i walcz a jak nie chcesz to sie rozstancie, im wiecej czasu mija tym trudniej bedzie ci podjąć tą decyzję

Awatar użytkownika
daria_1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: daria_1 » 02 paź 2007, 19:37

u mnie tez tak raz bylo...mialam chlopaka kochalam go, poznalam innego, zerwalam z chlopakiem....bozeeee jak ja to pozniej zalowalam :!: :!: :!: AriEla ma racje, czesto jest tak ze doceniamy ludzi dopiero jak ich tracimy.... no moze akurat u ciebie inaczej bedzie, ale twoj "kolega" sam zdradza swoja dziewczyne/zone widocznie mu duzo nie zalezy na wiernosci, nie wiem czy bym mogla z takim byc :roll: balabym sie ciagle ze ze mna tak samo zrobi :?

Awatar użytkownika
lena.online
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: lena.online » 02 paź 2007, 23:05

j.bella --> JA CIE ROZUMIEM! Mialam b. podobna sytuacje, tyle ze ja ze swoim chlopakiem bylam 4 lata (mieszkalismy razem 3). Nie bede opowiadac tu calej historii, poniewaz jest ona bardzo podobna do Twojej. U mnie final jest (juz od 3 tyg) taki: zerwalam z chlopakiem i odpalilam "kolege" - bo przez ta cala sytuacje dostawalam juz swira :oops:
Nie zaluje (narazie...)
Luty 2007 - nowy nosek :)
Jesien 2013 - poprawka noska w planach :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”