Pierwsza, poważna praca- dobre rady mile widziane:)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 27 wrz 2007, 12:01

co tam u Was?? bo ja zaczęłam chodzic intensywnie na rozmowy i dostałam dwie oferty zatrudnienia :-D wybralam prace w Banku, buhaha, ja i Bank, az mi sie plakac chce ze smiechu, ale doskonale wiem ze czasem człowiek nie zdaje sobie sprawy gdzie przyjdzie mu pracowac.

Nie oznacza to ze nie bede szukac dalej, jednak mysle ze na pierwsza prace nie jest zle. Skusila mnie pensja, premia i fajne godziny pracy. Po drugie jak zobaczylam budynek kadr, hr i calego tego zgielku to juz zachcialo mi sie awansowac :-D

i kolejny raz sprawdza sie to ze w banku wcale nie pracuja bankowcy, ekononomiści i finansiści :badgrin: od dzis bedzie tam tez pracowac kobitka po stosunkach miedzynarodowych 8-)
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 27 wrz 2007, 12:13

No to gratulacje, Dominicana!!! Mam nadzieję, że atmosfera będzie równie udana jak pierwsze wrażenie :-D
Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)

_Aga_
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: _Aga_ » 27 wrz 2007, 14:21

Dominicana również gratuluję :-)

a ja nadal szukam pracy ... :roll:

Awatar użytkownika
Lilith
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lilith » 27 wrz 2007, 16:43

Dziewczyny, help! Nie wiem gdzie umieścić tego posta więc przeszkodzę tutaj. Otóż 5 listopada czeka mnie egzamin z angielskiego, a ja dopiero teraz zdobyłam skrypt z materiałem do nauczenia się. Czy znacie jakiegoś niedrogiego, dobrego korepetytora w Wawie lub któraś z Was mogłaby mi pomóc? Proszę, od tego zależy moja dalsza praca!!! :(
Z góry dziękuję.
NIGDY nie mów wszystkiego co wiesz ale ZAWSZE wiedz, co mówisz

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 03 paź 2007, 18:34

bylam dzis pierwszy dzien w pracy :-D ludzie wporządku, sami mlodzi, pomocni, i ogolnie jest fajnie 8-) troche mam do nauki bo wkuwac te wszystkie oprocentowania lokaty, kredyty itd to nie jest takie hop siup dla mnie, ale dam rade 8-)

smiesznie jest tak pracowac od 8 do 16, czuje sie dziwnie, zwlaszcza po 5 letnich dziennych studiach gdzie kazdy wie jak życie wygląda 8-) no ale coż, pewnie zrobi mi sie milo jak na koniec miecha dostne pensyjkę :badgrin:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
kik@
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: kik@ » 03 paź 2007, 18:55

ja sie chyba poplacze przy kolejnej wypłacie
kazdy dostanie wiecej kasy u mnie (bo i najnizsze wynagrodzenie wzrosnie)...tylko nie ja! (i inne osoby w mojej przesranej sytuacji)... nic, tylko pakowac się i jechac do znajomych :doubt:
life is brutal :(
kika -> 08.2005/07.2006 op. noska - dr Latkowski 8-)

NIE MODERUJE JUZ FORUM od 02.12.07

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 04 paź 2007, 11:54

kik@ pisze:tylko nie ja! (i inne osoby w mojej przesranej sytuacji)...
a czemu? Sorry za wścibstwo ;) , jak nie chcesz mówić, to oczywiście rozumiem :-)
Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)

_Aga_
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: _Aga_ » 12 lis 2007, 21:50

pracuję od tygodnia, a w zasadzie to się szkole póki co ;)

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 17 lut 2008, 01:14

szukałam tematu najbardziej zbliżonego do postu w którym chciałam się podzielić z wami moim doświdczeniem o pracy
Otórz od miesiąca mam nową prace -pracuje jako barmanka w
Praca -hmm da się przyzywczaić 4 dni w tygodniu po 7 godzin i jedne dzien 12 przeważnie niedziela - w tej pracy się nie odpowczywa , nie ma momentu nwet zeby się wysikać ani napić wody -cuż ale zarobiki dość dobbre po 3 miesiącach - około 1750 pln dla mnie to bardzo dużo ;) wiem ze niejdna z was pewnie ma 3 razy tyle ....ale cuż...
najgorsze jednak jest to,ze ludzi z którymi pracuje sa starszni
traktują drugiego człowieka jak psa , :-// i to dosłownie a to niby młodzi ludzie ,jeżeli człowiek posiedzi minutę dłużej na przerwie dostaje taką zje*** od wspołpracowników ze nie da się żyć , nic nie wytułmaczą - ich najczestszy tekst w stosunku do mnie to " Ty nowa zapier*** z tą szmatą , podłoga ma się błyszczeć a w miedzy czasie obsłuż pokale!!!" jesteśmy podzielieni na kilka działów , faceci z fabryki też sa starszni - mają około 23-25 lat - i np w 3 dzien pracy podchodzą do mnie i z tekstem "chodz się z nami zjarać , bo masz fajne cycki , a bez tego nie dasz się zmacać :- :doubt: :doubt: :doubt: :doubt: //"............... :doubt: :doubt: :doubt: Dziewczyny jarają na każdym kroku w pracy , a reszta osób z firmy z stażem powyżej 2 lat to kofidencii -o wszytsko donosza do szefa,
A propos szefa -nasz szef jest obco krajowcem " wypytuje mnie czy mam chłopaka , czy podzucić mnie do domu .... i tp " ale to mało potrafi do mnie podejśc powiedzieć mi ze " masz cycki brudne , jak je ubrudziłaś ?:-/'' zakawa to juz o molestowanie - na chwilę obecną nie mogę zmienić pracy bo nidzie indziej nie dadzą mi tyle kasy z średnmim wykształceniem ...a musze dorobić bo interes mnie pochłoną :(((( przy mojej depresji i wachaniach emocjonalnych -jest to dla mnie kataorga.... oh(m1
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 17 lut 2008, 15:38

nikolettkaa, nic tylko w pysk mu :evil:
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”