Przedszkolak- smutno mi!

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Âśmieszek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Âśmieszek » 12 wrz 2007, 13:40

Moja córka też mnie zaskakuje - zwłaszcza, że zazwyczaj jestem święcie przekonana, że wogóle nie słyszy co do niej mówię, a tu BACH i po jakimś czasie cały cytaty moich słów.
BTW - raz nawet przy okazji wizyty u laryngologa, poprosiłam, żeby zbadał jej słuch, bo mam wrażenie, że mnie nie słyszy, to myślałam, że lekarz ze śmiechu spadnie z krzesełka..... no ale słuch jej zbadał i ma PERFEKCYJNY ...... tyle, że wybiórczy 8-)
17 grudzieñ 2007 - zmiana noska - dr. £Â±tkowski

Awatar użytkownika
katrinn
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katrinn » 12 wrz 2007, 14:59

Moja córka też mnie zaskakuje - zwłaszcza, że zazwyczaj jestem święcie przekonana, że wogóle nie słyszy co do niej mówię, a tu BACH i po jakimś czasie cały cytaty moich słów.
BTW - raz nawet przy okazji wizyty u laryngologa, poprosiłam, żeby zbadał jej słuch, bo mam wrażenie, że mnie nie słyszy, to myślałam, że lekarz ze śmiechu spadnie z krzesełka..... no ale słuch jej zbadał i ma PERFEKCYJNY ...... tyle, że wybiórczy 8-)

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 12 wrz 2007, 15:23

katrinn, super! To chyba już z górki :-D
Mój Michaś ma kilka ulubionych tekstów, którymi mnie zwalna z nóg:
1) Nie mam ochoty
2) Nie zmuszaj mnie
3) Trochę lubię, trochę nie lubię.
W ogóle powinnyśmy załozyć wątek o śmiesznych tekstach naszych dzieci. Ja nie zapisuję, a tak byłoby archiwum ;)
Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 12 wrz 2007, 19:58

Dzisiejszy tekst niuśki (stoi w koszu zakupowym i chce podawac mi siatki, ja na to żeby nie dzwigala, nie szarpała sie z tym a ona) - mamo korzystaj :oops: szok, jeszcze z tkim przeciagnietym głosem i lekkim usmieszkiem :badgrin:
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
katrinn
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katrinn » 13 wrz 2007, 10:23

:badgrin: :badgrin:
dzieciaki są zabawne, ja wczoraj weszłam do łazienki (Jaś kąpie się z bratem, więc zabawa w wannie udana) zaczynam go myć a on mi na to że nie chce i stwierdził "mamo jesteś nudna z tym myciem" ;)
podpisuję się pod pomysłem Jennys, będzie zabawnie i będzie co wspominać :-D
16.05.07- plastyka brzucha ju¿ po [smilie=happy.gif]

Awatar użytkownika
Âśmieszek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Âśmieszek » 13 wrz 2007, 11:05

Przyłączam się do pomysłu - dzieci są przezabawne :-D
17 grudzieñ 2007 - zmiana noska - dr. £Â±tkowski

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 13 wrz 2007, 11:43

Wątek założony - wpisywać się proszę ;) :-D
http://www.beautywpolsce.com/forum/viewtopic.php?t=7776
Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 13 wrz 2007, 12:21

Bedę tam częstym gościem ;)
23.02.07 - ;)

Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 13 wrz 2007, 12:30

No, ja chyba też ;)
Chociaż dziś nie do śmiechu mi wcale. Miś płakał bardzo za mną, a poza tym ma katar (już w fazie ropnego - więc jeszcze z tydzień się pomęczymy :( ). Stresuję się dodatkowo, bo niedługo dzieciaki jadą na wycieczkę, więc musimy zmobilizować się do walki z wirusami ;)

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 13 wrz 2007, 13:22

Jennys pisze:niedługo dzieciaki jadą na wycieczkę,)
Juz z przedszkola wyjezdzją?

Pamietam jak w tamtym roku w żłobku - mała miała 2 latka i jechali na wycieczke. Byłam w szoku jej takie maluchy. Teraz jak ogladam dvd z tej wyprawy to sie nie moge powstrzymac od smiechu - takie maluchy w autokarze, autokar jedzie 20km/h, co drugi fotel siedzi pani nauczycielka, i tak jadą z 15km. A na miejscu - kazdy z jednakowa hustą, kosze piknikowe - rewela :-)
23.02.07 - ;)

Giacomo Casanova

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”