plotki, ploteczki cz. 6

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 10 wrz 2007, 17:14

no wlasnie nie oglądałam :doubt: byłam na imprezie, kiedy będą powtórki MTV VMA :?: , jak cos to dawajcie znać, w sumie to chciałm to obejrzeć.....

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 10 wrz 2007, 18:39

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 10 wrz 2007, 22:03

Dzisiaj jest powtórka o 23:30 na MTV (polskim)
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 11 wrz 2007, 13:47

oj Paris wygladala okropnie :badgrin: co ona miala za fryzure :roll: a Beyonce co za kreacja :roll: masakra!!!No i biedna Britney mialam nadzieje ze lepiej jej pujdzie ale chyba za bardzo sie denerwowala szkoda mi jej jakos choc mam nadzieje ze jeszcze jej sie uda wrocic:-)
oto ona :oops:
[img][img]http://img504.imageshack.us/img504/7246 ... 300le8.jpg[/img][/img]
Beyonce...
[img][img]http://img181.imageshack.us/img181/8964 ... a0pli8.jpg[/img][/img]

i Paris oh(t1
[img][img]http://img181.imageshack.us/img181/8793 ... d2pee6.jpg[/img][/img]
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 11 wrz 2007, 17:04

Ja tylko chcialam zauwazyc jedna rzecz ;) ,mianowicie,ktos tu wczesniej napisal,iz wszystkie te babeczki jakies "utyte" i ze chyba celowo promuje sie taki styl kobiet,nieco bardziej "przy kosci" .
Wg mnie sprawy maja sie w ten sposob,iz to jest Ameryka wlasnie- tutaj kobiety,nie zeby z zamierzenia,ale po prostu jest to naturalnym,ze nosza na sobie wiecej "funtow" i nadprogramowych kilogramow, i to jest tutaj ok.
To nam,Europejczykom wydaje sie,ze jakies te babki grube.
Ja Wam powiem szczerze,ze mieszkajac tu od tych paru miesiecy-a ze szczupla jestem- no to jak wieszak sie czuje troche :roll:
NIe mowie,ze chcialabym byc gruba,ale to jest tutaj niesamowite,ze nawet grube babki potrafia byc seksowne. U nas w Polsce sie tego nie spotyka. Tutaj dziewczyny,bez wzgledu na rozmiar stroja sie i wciaskaja w takie ciuchy, w ktorych w Polsce gdyby sie pokazaly na ulicy,czy chocby na imprezie-od razu by je palcem wytykano :roll:
Oczywiscie jest mnoswto niezadbanych,grubych kobiet,ale ja mam na mysli szczegolnie mlode kobiety,ktore to stroja sie w te wszystkie blyskotki,topy,sukienki i inne badziewia.
I mimo,ze w naszych,europejskich oczach wydaje sie to byc tandetnym- to mnie podoba sie sam fakt,iz malo kto tu sie przejmuje tym,co powiedza inni, a ubiera sie w to,co sie mu podoba. To jest super.
Generalnie Ameryka to jak inny swiat,inny styl,na cokolwiek by tu nie zerknal. Nie wiem czy powinnismy oceniac ja( przez przyzmat standardow europejskich,bo na pewno sie ona w nie nie wpasowuje:P ;)
she

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 11 wrz 2007, 17:56

absolutnie sie z tym nie zgadzam, te panny ktore tak usilnie wbijaja sie w przyciasne ciuchy wygladaja poprostu idiotycznie, obwieszone tandetna bizuteria i wymalowane bez gustu. amerykanki te z klasa wygladaja swietnie, zadbane, w swietnych klasycznych i markowych strojach, z perlistobialymi zebami i perfekcyjnym make up.
a to ze wiekszosc jest otyla to leniwy tryb zycia i fast foodowa dieta, do tego napakowana hormonami zywnosc i praktycznie nigdy nie gotujacy sie w domu obiad, a restauracyjny dinner o godzinie przewaznie 19 sklada sie z apetajzer, zupa, danie glowne, deser, i na koniec diet cola.
jestem przeciwko promowaniu tych anorektycznych ksztaltow, ale bez przesady zeby odrazu zachwycac sie olbrzymimi udami i wielkimi tylkami. mnie to ososbiscie sie nie podoba, a amerykanki sa szczesliwe bo wreszcie moga sie obzerac do woli i beda myslaly ze sa jak ich idolki z mtv.
prawda jest taka ze rzadkoscia sa szczuple, zadbane dziewczyny, przewaznie albo anorektyczki albo przysadziste, pekate damy w mini spudniczkach i obcislych koszulkach z wszedzie widocznymi wielkimi faldami tluszczu.
Love em, my sweet 325CC made my life complete!

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 11 wrz 2007, 18:47

W Irlandii jest podobnie laski nie sa jak patyki ale sa pewne siebie zadbane i wygladaja swietnie oh(w1 i tak trzymac!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 11 wrz 2007, 20:50

mozecie mnie zlinczowac ale bije brawo britney, bo naprawde kosztowalo ja to duzo nerwow aby to takim czasie i takich przejsciach stanac przed tymi wszystkimi ludzmi, dla ktorych byla juz skonczona. ma troche cialka ale i tak wyglada super w porownaniu do tego, co bylo kiedys. a piosenka jest rewelacyjna, slucham jej chyba 11 raz pod rzad...
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
olivka23
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivka23 » 11 wrz 2007, 21:25

Ogladalam jej wystep, i bylo mi jej bardzo szkoda.....wydawala sie byc starsznie zagubiona, nie czula sie pewnie, a przeciez scena to jej zywioł... W ogole przykro jest mi patrzec na to co sie z nia dzieje, kiedys u szczytu slawy, teraz borykajaca sie z depresja, wychowywujaca dwojke malenkich dzieci w dodatku w swietle reflektorow. Mam nadzieje, ze uda jej sie wrocic i chociaz nie kupuje jej plyt, zawsze wpadaja mi w ucho jej piosenki =) rowniez uwazam ze "Gimme More" jest swietna :)

Britney, Live, kilka lat temu:

http://www.youtube.com/watch?v=OSdommRkbds&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=Z_KR4t5R ... ed&search=

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 11 wrz 2007, 21:27

mara ale przyznasz ze pomimo odwagi wypadla naprawde kiepsko, co to byl za wystep, dzieci w przedszkolu lepiej spiewaja, do tego te nieskoordynowane ruchy, pomimo ze kiedys byla naprawde swietna showwomenka dzisiaj niewiele z tego zostalo. tak to juz jest jak w sporcie lata swietnosci mijaja i trzeba sie z honorem z tym pogodzic a nie na sile probowac utrzymywac sie na fali kiedy ta sie juz rozplywa.
podobnie jest z gwiazdami w polsce zenujace jest kiedy sie wypalaja i jeszcze na sile nieudolnie podryguja. :doubt:
Love em, my sweet 325CC made my life complete!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”