Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
a slucha diamond bitch??? slyszalescie ta piosenke bo dzieci nie powinny jej sluchac,.... szczerze- brak mi słów, na you tube mozna posluchac wszystkich utworow, ale ten kawalek o diamentowej suce dzizas, inne tez mi sie nie podobaja, beznadziejne, a tak sie zachwycala, tymczasem to badziewie
Dziwnie wyglada... Pasuja jej pomalowane oczy albo juz sie tak przyzwyczailam
ale te usta jakies jak Jocker z Batmana....
I jeszcze skojarzenie z Hania Smoktunowicz mi sie nasuwa no ale ona
to jest rasowa babeczka a Doda jak wiecznie w mocnej tapecie chodzi to potem jest szok.
Dla mnie Doda ma wyglad,ktory sie sprzedaje i w dobrym kierunku go podrasowala.Kazda z nas na jej miejscu wykorzystalaby swoja szanse oczywiscie kazda z nas na swoj sposob.Jest piekna i nie glupia.Wyrobila sobie pozycje i moze pozwolic sobie na ekstrawagancje.Co do wygladu i naszego czepiania sie co do wielkosci sutkow....wysokosci piersi....dziewczyny a czy my jestesmy idealne? Tak od tych medialnych osob wymagamy perfekcjonizmu w wygladzie....ale oni pod nasza presja stukaja do drzwi klinik i tez sie przerabiaja.Nie zawsze im to wychodzi,ale nie oszukujmy sie gladkie lico kobiety po 40tce nie jest zaluga super kremu tylko botoxu albo dobrej obrobki fotki.Co do Dody...jest jaka jest ale ma glosi ,wyglad i tupet a to gwarancja sukcesu.Niech sie jej wiedzie z wiekszymi czy mniejszymi cyckami jest laseczka ale dodatkowo ma to " COS" czego nieraz najwiekszej lasce brakuje.Pozdrawiam
Anielicanrw pisze:ale dodatkowo ma to " COS" czego nieraz najwiekszej lasce brakuje.Pozdrawiam
Ja niestety nie moge tego czegoś w niej znaleźć.
Klasy nie ma za grosz, a od chamstwa i wulgarrności aż kipi.
Nie oglądałam na szczęście Sopotu a ten skrótowy filmik skonczyłam oglądac z wypiekami na twarzy wypiekami ze wstydu
Źle sie dzieje, jesli festiwal Sopocki musi prowadzić ktoś taki jak Doda
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.