doda ma mniejsze cycki?!

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Madzilka1
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Madzilka1 » 03 wrz 2007, 14:50

mara pisze:a biodra w domu zostaly?
Może je zgubiła na lipo...... :badgrin:

Ale fakt ma coś szczupłe biodra, wydawało mi sie że doda jest raczej pulchniejsza? A tu proszę, nawet w białej kreacji wygląda szczupło.....

Awatar użytkownika
Fofifek
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Fofifek » 03 wrz 2007, 23:55

No pierwsza peruka jeszcze ujdzie.
Ja juz nie trawie Dody. Zaczyna sie tak jak z Wisniewskim- wszedzie
jej pelno. I o ile ja lubilam to teraz zaczyna mnie niesamowicie wqqq.

Cycki w porzadku, figurka tez spoko ale ten sposob wyslawiania sie...
i ta wstretna maniera w glosie brrrrr, fuuuj . Juz mam jej dosc!
Ślicznie tutaj !!!

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 04 wrz 2007, 14:05

Ona chyba robiła jakaś liposukcję --na fotkach jak się patrzy to jakaś szczupła w biodrach i w pasie jest -- chyba, ze takie dobre ujęcia w fotkach są :badgrin:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 04 wrz 2007, 15:18

http://youtube.com/watch?v=_k-krmLFY3g& ... ed&search=

tu jest jakby grubsza niż na tym Sopocie
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 04 wrz 2007, 20:03

Co do piersi, to rozumiem, że są różne gusta, ale jak dla mnie to jej biust jest zbyt sztuczny.
Już nie raz pisałam, że ma w swoim wyglądzie wiele męskich cech (kanciasta i masywna żuchwa, wąskie biodra, umięśnione ramiona i ogólne tułów) i niestety w Sopocie cały jej wygląd w połączeniu z tymi perukami dał efekt taki, że już totalnie wyglądała jak jakiś transwestyta lub transseksualista po operacji zmiany płci. Doda potrafi wyglądać ładnie, ale moim zdaniem powinna unikać peruk :p :badgrin:
Co do piosenek to faktycznie są podobne, ale ja tam znawcą nie jestem ;)
A tutaj fotka jej jakże szczupłego brzucha z Sopotu- to mój TŻ zwrócił uwagę na jej, jak to ujął- basior ;) :p :badgrin:

http://e.pudelek.pl/p597/a6d37310000f86e246daa388

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 05 wrz 2007, 11:02

Awatar użytkownika
agnes78
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: agnes78 » 05 wrz 2007, 12:06

Michitka, Nawet nie mam cienia watpliwości,ale nikogo to chyba nie zdziwi :badgrin: Cała Dodzia :roll:

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 05 wrz 2007, 16:10

jak to jest ze tak jest nie lubiana, a wedlug mnie to chyba gwiazda nr. 1 w Polsce.
w gazetach, na internetowych stronach, telewizji wszedzie doda!
chyba pod ta cala nienawiscia do niej kryje sie cos innego, tylko wydaje mi sie ze jakos trudno sie do tego przyznac....
w stanach, wsrod polonii tez nie schodzi z ust czy okladek polonijnych czasopism.
wydaje mi sie ze tak naprawde to czyms jednak imponuje, skoro takie budzi zainteresowanie, i oczywiscie wiem ze zaraz oburzycie sie ze jest glupia, plytka, prosta i ordynarna, ale pomimo wszystko napewno czyms was przyciaga.
nawet tutaj jej watek jest jednym z najbardziej obleganych, ubarwiany fotami i filmikami.
Love em, my sweet 325CC made my life complete!

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 05 wrz 2007, 17:54

Zgadzam się z wypowiedzią Fofifek. Kiedyś też jej broniłam, bo uważałam, że nie jest szarą mychą i ma pomysł na siebie. Ale z miesiąca na miesiąc mam o niej gorsze zdanie. Przeczytałam parę jej wypowiedzi na blogu i skapitulowałam. Ta laska wypowiada się jakby w rynsztoku mieszkała. Zero dyplomacji, zero kobiecości, zero klasy. Za to dużo przekleństw, obrażania innych, końskiego śmiechu, pustych tekstów, wyzywającego stylu bycia i tandety. I gdzie się nie obrócę DODA..... Kto to kupuje?????Dzieci i młodzież - to dzięki nim sprzedają się gazety, płyty itd.
A co do jej biustu.......Na 100% wymieniła wkładki na anatomy i moim skromnym zdaniem jej piersi wyglądają teraz o niebo lepiej od poprzednich.
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 05 wrz 2007, 22:57

Znajomy, który był w chórkach na festiwalu w Sopocie, widział Dodę i to blisko.
Podobno jest maleńka --nawet jak ma te szpilki, bardzo dużo tapety nosi na twarzy -zniszczoną ma twarz, dużo zmarszczek.
Natomiast co do figury- podobno jak laleczka, tak wyprofilowana, zgrabna.

Mandaryna na żywo to natomiast patyk

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”