doda ma mniejsze cycki?!

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 30 sie 2007, 13:43

Jesli chciała cycki sterczące i pewnie przy tym ma twarde wkładki to nie opadna
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 01 wrz 2007, 21:45

Doda prowadziła dzisiaj Sopot Festival-- jej cycki wygladały na większe niż normalnie :roll:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
gosiaczek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: gosiaczek » 01 wrz 2007, 22:10

No właśnie też to zauważyłam, zdecydowanie większe a miała tylko stanik i kurteczkę na sobie, więc dośc dokładnie było widać.

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 01 wrz 2007, 22:13

A co chwila jak zapowiadała artystów miała inne stroje --- i bez stanika była, więc ma dość pokaźne te cycki

Awatar użytkownika
kik@
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: kik@ » 01 wrz 2007, 22:27

jej cycki znowu wygladaly koszmarnie sztucznie :badgrin:
dla mnie cycki muszą byc tak zrobione, zeby bylo widac ze mam takie od "urodzenia" :p
a nie ze wsadzialm sobie dwa melony do stanika ;)
kika -> 08.2005/07.2006 op. noska - dr Latkowski 8-)

NIE MODERUJE JUZ FORUM od 02.12.07

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 01 wrz 2007, 22:28

kik@ pisze:jej cycki znowu wygaldaly koszmarnie sztucznie :badgrin:

dokładnie

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 02 wrz 2007, 00:47

za to mi się podobały, są super krągłe i świetnie wyglądają bez stanika ( fajnie się ruszały :-D ) jak i w staniku :-) wyglądają jakby to był super wysoki profil , tak mi się wydaje

sama bym takie chciała dla mnie nie muszą być
kik@ pisze:zeby bylo widac ze mam takie od "urodzenia"
wlasnie dzisiaj swietnie było widać te dwie krągłości :-D (w tej czarnej sukience) super :-D

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 02 wrz 2007, 10:14

ma super cycki, jak sie ubiera normalnie, tzn nie chodzi w "bieliźnie" tylko normalne bluzekczki, t-shirty itd to jej cycki wyglądają bardzo naturalnie a wczoraj bylo widac jak pięknie są zaokrąglone od spodu i wogole

jeszcze jedno zdjecie dody

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 20doda.JPG

powracając do wystepu w sopocie i jej rola jako prowadzącej, te jej peruki wydaly mi sie bardzo smieszna wrecz zalosne jak na nią,...... a te jej zarty.... teraz brzmialy jak bardzo wymuszone, nie tak jak kiedys mialy smaczek i pokazywaly charakter, widac ze wyuczone i widac bylo ze lekko sie stresowala,..... a jej nowy singiel :roll: brzmial jak piosenka dla dzieci, niewspominając ze jej wykonanie bylo srednie (glos jej drżał i lekko falszowala)

ehhhh doda sie konczy.......a szkoda, znowu bedzie szaro i ponuro ;)

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 02 wrz 2007, 10:43

karolinka pisze: a te jej zarty.... teraz brzmialy jak bardzo wymuszone, nie tak jak kiedys mialy smaczek i pokazywaly charakter, widac ze wyuczone
W końcu w Sopocie pracowała na rzecz TVN i z pewnością miała zakazy i zalecenia do swoich ile razy niedorzecznych gadek.

Kurczę załuję, że mogłam zasiąść przed TV dopiero na część zagraicznych wykonawców - a tam prezentacji dokonywał Stachursky :o (Dode dane mi było zobaczyc na jednej zapowiedzi :cry: )
Ale moze będzie jakas powtorka.
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 02 wrz 2007, 10:53

karolinka pisze:za to mi się podobały, są super krągłe i świetnie wyglądają bez stanika ( fajnie się ruszały :-D ) jak i w staniku :-) wyglądają jakby to był super wysoki profil , tak mi się wydaje
mnie też się podobały

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”