Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
"Przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzna jest udręką dla obojga" - Bogumil Hrabal
Widać, że to się sprawdza....
W moim przypadku kilka przyjaźni z mężczyznami (chłopakami ) zakończyło się właśnie dlatego, że oni myśleli, że mają sznsę na coś więcej....ale się mylili...ech
Ja równiez uważam,że z facetami my kobiety doagadujemy się zdecydowanie lepiej.
Muszą byc 2 naprawdę fajne kobietki,żeby się dagadać.
Ja nie mam problemów z kobietam,choć w pracy wyczuwam dystans ze strony kobiet.
Za to z facetami jak z babami :D o ciuchach,tyłeczkach,włosach itd.... :D
We wczorajszym dodatku do gazety wyborczej, wysokie obcasy, jest dobry artykul wlasnie o przyjazni damsko meskiej! Gdzie jest granica romansu i kilka wskazowek jak rozpoznac czy kochamy czy sie przyjaznimy! Naprawde trafne, warto przeczytac!
Moja najlepsza przyjaciolka jest rowniez siostra bo tylko jej moge powiedziec wszystko i wiem, ze zostanie to tylko pomiedzy nami! Zawsze osoba, ktora zastepowala mi przyjaciolki byla moja kochana Mama- niestety kiedy Jej zabraklo, zabraklo rowniez tej naszej wielkiej przyjazni, ktorej juz nigdy nie odnajde...Zawsze wiedziala, co poradzic, jak pocieszyc i co podpowiedzic... No coz-takie okrutne jest zycie. Dlatego ciesz sie, ze mam moja starszą Sister!
A kolezanki---sa, jest ich duzo, ale niestety to tylko kolezanki
Zdecydowanie bardziej wolę mieć przyjaciółkę niż przyjaciela.Kobieta zrozumie moje rozterki odnośnie mężczyzn,facet będzie solidaryzował się z męskim narodem.
Jedyna przyjazn, ktora dopuszczam pomiedzy kobieta a mezczyzna, to tylko rodzenstwo tzn. ja i moj brat :D
Fajnie mam co? On wiecej gada niz ja o sobie :lol:
Ciagle tylko o kosmetykach, a to nie przesadzaj z solarium, chodz na silownie (zobacz moje piekne miesnie i wysportowana sylwetke), ubierz mini, badz seksi itp :lol:
pozdrawiam Kamila :D
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.
zazdroszcze tym z was ktore maja prawdziwa przyjaciolke, ja niestety takiej nie mam , mam kilka kolezanek , dostalam tyle kopniakow w tylek od zycia ze nie wierze juz w szczera bezinteresowna przyjazn! moja jedyna przyjaciolka jest mama mam z nia doskonaly kontakt i rozmawiamy doslownie o wszystkim!
potrafie przyjaznic sie z facetami ale przewaznie jest tak ze oni chca czegos wiecej wiec wtedy przyjazn ma podloze sexualne...
mam nadzieje ze kiedys spotkam taka przyjaciolke prawdziwa szczera bo to bardzo wazne w zyciu zeby ktos byl obok....
na razie ciesze sie ze tu z Wami moge pogadac - caluje!
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy