ZARECZYNY

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 11 sie 2007, 15:02

O rany wydaje się jakbym ten wątek założyła kilka miesięcy temu a tu mija już prawie 2 lata!!!
Gratuluje wszystkim zaręczonym! Życzę szczęścia. PDT_Love_04

A co do zamieszkania razem przed ślubem to polecam- poznasz przyszłego mężulka i przetestujesz pod każdym względem :-D
:doubt:
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 11 sie 2007, 15:29

shilo pisze:
A co do zamieszkania razem przed ślubem to polecam- poznasz przyszłego mężulka i przetestujesz pod każdym względem :-D
:doubt:
Podpisuje sie pod ta wypowiedzia i dodaje ze moze nie tyle "polecam" co "zalecam, jest wskazane" ;)
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
kabar
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kabar » 11 sie 2007, 17:19

Ghostdog dziekuje za mile powitanie,a juz myslalam ze nikt o mnie nie bedzie pamietal..hihih :-) a tu taka mila niespodzianka :-)

hmm sprawa wyglada u nas tak,juz mielismy razem zamieszkac,ale z roznych przyczyn nie wyszlo to nam,wiem ze mamy sie zareczyc i moje pytanie brzmi bardziej czy ktoras z Was miala taka sytuacje ze po zareczynach nie zamieszkala z facetem?
oczywiscie myslimy zamieszkac razem ale nie wiem kiedy...?

Awatar użytkownika
wictory
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: wictory » 11 sie 2007, 21:18

A ja z moim obecnym mężem byłam przed ślubem 9 lat,zaręczyliśmy się chyba 1,5 roku przed ślubem , a zamieszkaliśmy razem dopiero po ślubie. Nie było takiej potrzeby a zresztą pochodziliśmy z małych miejscowości a tam wiecie jak jest :o
Dr. Skupin 17 marca 2008 - HP 300cc

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 11 sie 2007, 23:18

kabar pisze: juz myslalam ze nikt o mnie nie bedzie pamietal..hihih a tu taka mila niespodzianka
ja również cię pamiętam kabarku
a wracając do tematu - to ze wspólnym zamieszkaniem to nie ma co się spieszyć, ja osobiście najlepiej wspominam en okres- kiedy jeszcze nie mieszkaliśmy razem - więc im dłużej osobno-tym lepiej ;)
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
kabar
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kabar » 20 sie 2007, 19:04

Witaj Groszku :-)

dziekuje Wam za odpowiedz,juz jestem po zareczynach juupi!!!alez bylo romantycznie..

uspokoilyscie mnie troche mowiac ze nie trzeba tak odrazu zamieszkac razem,rzeczywiscie ten okres zabawy jest najlepszy :badgrin:

pozdrawiam Was wszzystkie calusy

Awatar użytkownika
katrinn
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katrinn » 20 sie 2007, 22:59

ja niestety mieszkałam z moim mężem jeszcze przed zaręczynami :? od poznania do zaręczyn minęło pół roku także expresowo :-D zaręczyny były u mojej mamy ale powrotu do naszego domu nie pamiętam, podobno zostałam wywleczona z taksówki za dużo %, (mąż mój twierdzi że mam zapędy alkoholowe bo nie znam umiaru :badgrin:) minęła nam 10 rocznica więc recepty nie ma :-D
16.05.07- plastyka brzucha ju¿ po [smilie=happy.gif]

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 22 sie 2007, 21:29

Dwa miesiace temu moj kochany poprosil mnie o reke :-D Zaskoczyl mnie , ale oczywiscie sie zgodzilam :-D
Nie mielismy zadnego zareczynowego przyjecia, nie bylo moich ani jego rodzicow ot tak nieoczekiwanie ukleknal i pieknie mnie poprosil :p

Jestesmy ze soba prawie 4 lata,mieszkamy razem ponad 2 lata, ale ten czas szybko plynie.
Daty slubu nie ustalilismy, nawet nie wiemy gdzie slub by sie odbyl czy w Polsce , czy w Holandii?? :roll: Jesli bym chciala miec slub koscielny w PL-to problem w tym ze Misiu nie ma komunii ani bierzmowania.(raczej holendrzy nie przywiazuja do tego wagi, choc Misiu wierzy w Boga i sam uznaje siebie za katolika), wiem ze slub koscielny mozemy wziasc tu bez problemu w Holandii-ale to juz nie to samo :?

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 22 sie 2007, 22:44

kominia i bierzmowanie to nie taki wielki problem , mozna go załatwić każdym wieku ;)
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 23 sie 2007, 09:38

Szpaczku :p , wiem ze to zawsze mozna jeszcze przyjac te sakramenty, ale nie sadze zeby moj Mis je przyjal, wiesz to kwestia innego wychowania i innego spojrzenia na wiare (ze Boga ma sie w sercu a nie w papierach, itp.), .Zwlaszcza ze tutaj malo kto je ma.Tak wiec pozostaje slub tutaj , albo cywilny w Polsce.Bo nie bede przepacac ksiedzu w PL zeby przymknal oko na ta sprawe (wiesz o co mi chodzi ;) )

pozdrawiam :p

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”