Praca w klubie striptizerskim

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 03 sie 2007, 22:24

Też uważam, że nawet w tańcu erotycznym trzeba zachować klasę i odrobinę subltelności. Nie lubię wulgarnych kobiet, nawet jeśli są jak by to powiedzieć- naprawdę gorące :p

Mi sie podobają wygibasy tej dziewczyny:

http://www.smog.pl/wideo/10817/mistrzyn ... _na_rurze/

Właśnie o takie umiejętności mi chodzi ;)

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 05 sie 2007, 08:53

umiejętności imponujące, ale mi to przypomiana raczej gimnastykę - takie zaawansowane zabawy na trzepaku, zwłaszcza to rozkładanie nóg w pozycji z głową w dól jest takie mało erotyczne. Dla mnie w tym nie ma seksu :? Nie wydaje mi się, żeby to kogoś podniecało.

Tak ogólnie, to też jestem za subtelnością - tylko to trudne do zdefiniowania pojęcie.
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 05 sie 2007, 13:08

Joostyna, ja się z Tobą zgadzam, że takiej formie to przypomina bardziej gimnastykę. Myślę, że potrzebna była by odpowiednia oprawa i aranżacja ;)
Ten filmik to raczej pokaz umiejętności i techniki aniżeli erotyczne show- też nie sądzę, żeby w takiej postaci było to dla kogoś podniecające ;) Chociaż nigdy nie wiadomo :badgrin:

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 05 sie 2007, 13:26

No nie wiadomo, może kogoś kręci, te emecje, spadnie na głowę czy nie :badgrin:

Musiałaby mieć bardziej miękkie ruchy jeszcze...
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 05 sie 2007, 15:38

dziwie sie ze oceniacie dziewczyne w momencie kiedy ona cwiczy techniczne figury w garazu a nie jest aktualnie na scenie..... moim zdaniem technicznie jest zajebista, jest miekka i ma dobre ruchy, momenty kiedy wychodzi z figur są dopracowane, filmik to zlepek samych figur wiec nie ma sensu mowic o sexualnosci tego co widzimy....
znalazlam jeszcze jeden maly na youtube.
http://www.youtube.com/watch?v=msy7TtyA ... ed&search=
ma piekne uda :-D
bylam we wtorek w londynskim stringfellows i na okolo 12 dziewczyn ktore tam widzialam tylko jedna potrafila tanczyc na rurce, reszta to kompletna zenada zasypiajaca przy rurze na dodatek tak momentami brzydka ze myslalam ze oddam kolacje :roll:
a tak swoja droga to ile z Was bylo w przyzwoitym klubie z tancem na rurze?
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 05 sie 2007, 15:49

mi sie niestety zaden filmik nie wyswietla, ale moze sprobuje pozniej.

GAGA, ja spedzam polowe swojego zycia na Cyprze, a tam klub na klubie striptizerskim, wszedzie tanczy po 8 - 10 lasek, ale prawda jest taka ze w jedym klubie jedna albo dwie laski - to gora potrafia cos pokazac, reszta to kompletna porazka...
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 05 sie 2007, 16:26

Toxic wiec wiesz o czym mowie. figury w tancu na rurze sa bardzo wazne ale oddzielone od wystepu są tylko przygotowaniem.... niestety wiekszosc dziewczyn w klubach jest z przypadku :(
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 05 sie 2007, 17:11

Osobiscie podoba mi sie bardziej show-striptiz, anizeli sam taniec przy rurce ;)

Jeden szczegolnie zapadl mi w pamieci, show byl po prostu SSSuper w wykonaniu tej Hiszpanki :-D Na scenie prezentowala sie rewelacyjnie, do pozazdroszczenia :-D ... ale niekoniecznie tak fajnie wygladala juz w garderobie :roll: :shock:

pozdrawiam Kamila 8-)
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 05 sie 2007, 21:02

Joostyna pisze:umiejętności imponujące, ale mi to przypomiana raczej gimnastykę
Odnosze identyczne wrażenie.
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 06 sie 2007, 11:59

http://tara-karinas-pole-lessons.blogspot.com/
z tego co wywnioskowalam na blogu to te filmiki ktore widzielismy laka krecila po 6 miesiacach odkad zaczela tanczyc na rurce..... jestem pelna podziwu dla zdolnosci :-D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”