Uśmiechnij się! cz.1

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
molli_e
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: molli_e » 17 cze 2005, 22:41

ooo :lol: :lol: :lol: zaj....y ten pies ze strzykawką :twisted:
ciekawe czemu ten piłkarz tak sika :? czemu w takim momencie..nie mógł wytrzymać :P :?:

Awatar użytkownika
molli_e
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: molli_e » 17 cze 2005, 22:42

O Boshe jaki fajowy :D co to za zwierzątko :?: :?:

Awatar użytkownika
Olka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Olka » 17 cze 2005, 22:48

pilkarz chyba zapomnial ze na boisku są kamery hihihi :lol:

zwierzątko hmm.. nie wiem może nietoperz... :oops:

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 17 cze 2005, 22:50

Pod knajpę zajeżdża zamówiona przez kelnera taksówka. Kelner pakuje na tylne siedzenie trzech kompletnie pijanych klientów i instruuje taksówkarza: - Tego z lewej pan zawiezie na Kopernika, tego w środku na Kościuszki, a tego z prawej na Spokojną... - Ok, wszystko jasne. Po pięciu minutach taksówka ponownie podjeżdża pod knajpę, a taksówkarz woła kelnera: - Powiedz pan jeszcze raz, gdzie którego zawieźć, bo na zakręcie mi się przemieszali.

Przychodzi pijany małżonek do domu. Żonę to bardzo "ucieszyło", więc wściekła jak cholera pyta: - Będziesz więcej pił? Mąż siedzi cicho, więc żona powtarza: - Będziesz więcej pił? Mąż dalej nic. - Odpowiedziałbyś w końcu! Czy będziesz więcej pił?! Na co mąż z wysiłkiem: - Oooossssszzz, cholera... doobraaaaaaa, naaleej...

Namawia kumpel kumpla: - Ty, stary, chodź na ryby!! - E... daj stary spokój... - No chodź, nie daj się prosić - Człowieku! Ja w życiu nie trzymałem wędki w ręku i nie umiem łowić ryb! - A co tu trzeba umieć? Odbijasz, odkręcasz i polewasz.

Rozmawia dwóch kolegów: - Podobno przestałeś pić? - To dzięki teściowej, stale widziałem ją potrójnie!

Mnisi zorganizowali konkurs na degustację alkoholu. Pierwszy wystartował zakonnik z Niemiec. Dostaje piwo, próbuje i po chwili mówi: - Hmm, piwo jasne... warzone w południowej Bawarii... hmm... z chmielu zebranego w 1998 roku. Oklaski, wiwat. Jako następny do testu podchodzi zakonnik z Francji, któremu jurorzy dali do rozpoznania wino. Zaczyna degustować i mówi: - Wino czerwone... rocznik 78, może 79... wyprodukowane w okolicach Bordeaux. Trzeci do konkursu staje mnich z Polski. Sędziowie chcieli z niego zakpić i dali mu bimber. Polak wychylił kieliszek i mówi:
- Żytnia! Na to sędziowie: - Brat się chyba pomylił... - Chwilunia, chwilunia. Żytnia 28, mieszkania 17.

Pijak do pijaka: - Chodź ze mną pogratulować Stefanowi. Dziecko mu się urodziło. - Tak? A co ma? - Wyborową.

Dwóch nieźle podpitych facetów idzie ulicą. Nagle jeden pyta: - A właściwie to gdzie ty mieszkasz? - Widzisz tamten blok pomalowany na brązowo? - Tak. - A widzisz tam na piątym piętrze, co się pali światło?
- Tak. - To moje mieszkanie. A widzisz blondynę tam na balkonie? - Tą z dużym cycem? - Tak. - To moja żona. Widzisz tego faceta, co ją od tyłu bierze? - Tak. - To ja. :wink:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 18 cze 2005, 08:45

Olka z Toba wszystko gra? Przeciez to jest oblesne? :?
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
Olka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Olka » 18 cze 2005, 13:15

A kolczyki np. na calej twarzy i nie tylko nie są obleśne?

Awatar użytkownika
Olka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Olka » 18 cze 2005, 13:21

Ten atak na moją osobę to zapewne celowy... ale za stara jestem by sie tym przejmować :D

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”