Jak ja nie cierpie takich dziewczyn

miala swoja szanse i ja zniszczyla a teraz z buciorami wlazi w cudze zycie i probuje zniszczyc cudze szczescie wrrrrrrrr
czarnulko21, tak jak napisala ci nesia, IGNORUJCIE tego trolla, pozmieniajcie maile, numery gadu (nie podawajcie danych do rejestru), ewentualnie zrezygnujcie z tej formy przekazu na jakis czas.... komorki tez mozna,zastrzezcie numery, i podajcie je tylko zaufanym osobom, takim, od ktorch troll sie niczego nie dowie (co to za przyjaciel ktory wiedzac ze sobie tego nie zyczycie, i tak podaje jej wasz numer :/). I nie daj sie wyprowadzic z rownowagi.....ja wiem ze jest ci ciezko, ale wierze ze dasz rade :) a co do meza....to rzeczywiscie nie ladnie sie zachowal....bo po co mu byl jej numer :/ skoro ma wspaniala zone?? i jeszcze klamal ci w zywe oczy....jasno i klarownie daj mu do zrozumienia ze cie zawiodl i moze niech sprobuje sie wczuc w twoja sytuacje, jakby on sie poczul, gdybys za jego plecami prowadzila rozmowy ze swoim eks miesiac przed slubem :/ [SIC!!], wiesz wlasnie takim swoim zachowaniem, on dal jej przyzwolenie na mieszanie w waszym zyciu.......mam nadzieje, ze naprawde zrozumial swoj blad, i ze uda ci sie odbudowac 100% zaufanie do niego. Pozdrawiam!!!!!!!!!!