zawsze miałam ochotę się nauczyć takiego tańca, najchętniej na rurze, ale na tym kursie tego nie ma, nie miałabym raczej odwagi tańczyć przed widownią, chociaż kto wie...
nie potępiam nikogo kto zarabia w taki sposób, nie widzę specjalnego powodu
Moderator: Zespół I

to powodzenia!ja osobiscie spalilabym sie ze wstydu z moim cialem,ale nikogo nie potepiam za taka prace wrecz przeciwnie z zazdroscia patrze na laski ktore sie fajnie ruszaja...sama bym tak chciala...ale z czym do ludzi...fajniy byl by taki kursczarnulka21 pisze:ja tez nie mam nic przeciwko takiemu tancu. Heheh wlasciwie to sama chcialabym sprobowac i wlasnie nastawiem sie do tego psychicznie bo moze od wrzesnia zloze podanie o prace w jakims pubie ze striptizem. Tu w stanach nie trzeba tanczyc na rurce i klijent nie ma prawa cie dotknac ,nawet jak jest za blisko podestu na ktorym tanczy dziewczyna to ochrona od razu go odsowa. I o tancach prywatnych tu nie ma mowy.Czyli tylko podescik,taniec i wpadajace dolce pod podwiazke
ja chodzę we Wrocławiu http://www.akademiaruchu.com.pl/ tam wchodzisz w zakładkę zajęcia, wybierasz zajęcia taneczne i są wymienone zajęcia jakie mają, między innymi ten eroticcathy pisze:ale czad!!!jestem na kursie tańca erotycznego, na razie przerobiłyśmy układ z krzesłem
ja tez chce na ten kurs, gdzie chodzisz, jest jakas strona internetowa???