Wpłać 5zł a zarobisz 15000zł!! Ile w tym prawdy?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 01 lip 2007, 17:48

jak ktoś chce to niech wpłaca 5 czy ileś tam zł. tylko dlaczego robić obcym wodę z mózgu? Dla mnie to oszustwo, i nie wazne na jaką sumę. Oszustwo to oszustwo....
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
mt
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mt » 17 lip 2007, 15:46

Fakt 5zł to nie majatek ale ja wole spożytkować je w lepszy sposób.A oszustą konta nie bede zasilać.

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 17 lip 2007, 17:58

Nie mogę uwierzyć, że ludzie wierzą w takie brednie. A taki twórca - cwaniak siedzi i śmieje się z ludzkiej głupoty. To jest doskonały przykład: "co tu robić, żeby nic nie robić, a żeby zarobić". Ludzka głupota zawsze była w cenie. Słów brak.

Nie chce mi się rozpisywać, a więc zakończę, że wydam 5zł na totka. Tu przynajmniej istnieje realne prawdopodobieństwo wygranej.

Awatar użytkownika
Malowanka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Malowanka » 18 lip 2007, 16:40

jej, to jeszcze tego typu maile chodzą sobie po świecie? myślałam, że to już przeszłość. pamiętam jak kiedyś jako dziecko dostałam taki łańcuszek, trzeba było zamiast 5 zł przesłac kartkę na jakiś adres, czy adresy i też niby potem mialam dostać stos kartek w zamian za tę jedną...
W tej chwili też kasuję takie maile, ale jak ktoś ma ochotę, niech się bawi i czeka na fortunę

Madzilka1
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Madzilka1 » 20 lip 2007, 10:32

Też uważam, ze nie ma nic za darmo( pomijając te smieszne 5 zł), nie ma kasy bez pracy. No chyba że ktoś wygra w totka. :-D

Jeżeli jest to takie legalne, to niby w jaki sposób miałabym się z tego rozliczyć, co wpisać w pit itp???
Przecież wg tego co piszą top dochód byłby stały, miesiać w miesiąć.

Przeciez nawet darowiznę trzeba zaznaczac w pitach :badgrin:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”