Co studiujecie, gdzie pracujecie, co zamierzacie???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

EwaCh
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: EwaCh » 31 maja 2007, 18:19

Chciałam być aktorką.Nie dostałam sie na filmówke do Łodzi.Skończyłam polonistykę,zaczęłam pracowac w magazynach mody,potem stylizowac.Teraz pracuje w modelingu (tak to nazwe).

Awatar użytkownika
Hesia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Hesia » 26 cze 2007, 00:35

A ja studiuje psychologie :)
Dużo jest do nauki i strasznie długa ta sesja bo jeszcze dwa egz, kiedy już wszyscy są po wszystkim przeważnie. Ale z każdym egzaminem coraz bardziej uwiebiam te studia i nabieram przekonania że w 100% jest to właśnie to w czym będe się w życiu spełniać...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

28.05.07 dr Kasprzyk - McGhan> anatomiczne - model 510 MX - 290

Awatar użytkownika
nimeesha
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: nimeesha » 26 cze 2007, 00:50

Ja studiuje turystyke :-) Chce zostac stewardessa albo hmm....nie wiem jeszcze ;-)
4.09.07 Nosek u Dr.Skupina ;DD

Marzenia s± po to by je realizowaæ, a nie tylko po to by je mieæ...

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 26 cze 2007, 12:40

Wspominałam nie raz, że studiuję na AM. Na dzień dzisiejszy pierwszy rok mam zaliczony, studia kocham, dobrze sobie na nich radzę i nie zamieniłabym na nic innego...
Niestety stoję przed życiową decyzją o porzuceniu ich :(
Jak zawsze w życiu pojawiają się przeszkody nie do pokonania, najczęściej jest to choroba. Ktoś bliski mnie potrzebuje, a mieszka poza granicami naszego kraju. Nie wiem co mam zrobić. Dziekanka nie rozwiązuje problemu. Płakać mi się chce :cry:

Awatar użytkownika
Lidzia
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Lidzia » 26 cze 2007, 14:38

Virriel, nie rezygnuj- będziesz tego b. żałowała. Spróbuj jakos powiazać te dwie rzeczy lub znajdx osobę na zastępstwo. Ukończenie swoich wymarzonych studiow to priorytet, później może sie to nie powtórzyć. Przemyś to b. dokladnie.
DR SKUPIN- 16 LIPIEC- szczê¶liwie ju¿ po.

Awatar użytkownika
MonuÂś
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: MonuÂś » 26 cze 2007, 18:30

A ja właśnie skończyłam filologię germańską z czego bardzo się cieszę, ale tak naprawdę to bardziej interesuje mnie kosmetyka, wizaż itp.

Awatar użytkownika
manila
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: manila » 29 cze 2007, 16:48

Ja studiuję architekturę. Po architekturze chciałabym podjąć studia budowlane, ale już raczej nie w Polsce, tylko w Holandii. Tam też chcę się rozwijać jako projektantka po studiach architektonicznych. Holendrzy są niesamowitymi wizjonerami! To mnie w nich bardzo kręci! I nie tylko to ;)
Przysz³o¶Ã¦ zaczyna siê dzisiaj...

ludzie s± mniej ludzcy ni¿ zwierzêta :(
http://www.dogmeattrade.com

eve
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: eve » 30 cze 2007, 00:30

Ja od wrzesnia wracam do szkoly po latach i bede studiowac projektowanie wnetrz, glownie dla obiektow komercjalnych, ale marzy mi sie w przyszlosci zaprojektowac i wybudowac wlasny dom..:)
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!

Awatar użytkownika
manila
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: manila » 30 cze 2007, 01:17

:arrow: eve

[smilie=hi ya!.gif]
Czyżby w tej samej działce co ja? Tak jakby...
Jako przyszłemu kreatorowi wnętrz już teraz polecam Ci włoski magazyn "Diseno Interior". Nie jest tragicznie drogi - o ile dobrze pamiętam to około 20-30 zł. Moim zdaniem bardzo dobry miesięcznik na temat dekoracji wnętrz.
Pozdrawiam :-)
Przysz³o¶Ã¦ zaczyna siê dzisiaj...

ludzie s± mniej ludzcy ni¿ zwierzêta :(
http://www.dogmeattrade.com

eve
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: eve » 30 cze 2007, 20:25

Manila, dzieki za cynk:)
Juz sie nie moge doczekac wrzesnia:) I na pewno zapamietam nazwe magazynu, tylko czy to po wlosku? raczej tak..a ja wloskiego non capisco:) Miszkam w Anglii i tu tez bede studiowac, ale dobre rady zawsze w cenie.
Moze kiedys nawiazemy wspolprace:) Jakby co bede pisac na priva i Ty tez smialo sie odezwij jesli masz ochote pogadac. Pozdro:)
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”