Mi sie tam Doda podoba..
Duzo ludzi ma jej za zle styl ubierania, zachowanie ecc.. ale wlasnie to jest fajne, bo odstaje od reszty szaraczkow. A ze niektorzy kolorowe krotkie spodniczki i koszulki nazywaja kiczem to ja tez jestem kiczowata i dobrze mi z tym..
Jest wulgarna.. i dobrze.. gdyby nie byla zas zachodziliby w glowe - czemu ona taka niewinna?
Glupiutka? - nie sadze.. pomimo tego, ze nie wierze w jej wysokie IQ nie powiem, ze jest glupia, bo cos jednak osiagnela.
A i cycki ma tez fajne, o :) (tak zeby nie zbaczac z tematu..)
Nie chowac glowy w piasek.. a nawet krzyczec soba - poki sie jest mlodym i jest "czym krzyczec" to ja tez tak bede i za to Dody nie potepiam, w tej malej Polsce udalo jej sie wybic no i kaczki jej jeszcze nie zamknely lol.
Dopiero Italia we mnie odkryla inna osobowosc.. otwarta, mloda, sloneczna, bez przejmowania sie o byle pierdoly, by pokazywac co sie ma, by nie chowac sie po katach, by wreszcie zyc pelna geba...
Jak bede stara to ustapie ladnym i mlodym.. poki co jest moj czas.. Doda tez ma swoj czas i bardzo dobrze go wykorzystuje.. dla mnie nie przesadza.. ona tylko pieknie denerwuje niektorych ludzi :)
amen, sie wygadalam