Akcje, apele charytatywne - pomoc

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 16 cze 2006, 15:10

Nie chciałam zakładać nowego tematu więc postanowiłam link wkleić tu.

Jeśli możecie wejdźccie na tą stronę i podpiszcie się. Nic więcej nie trzeba, wystarczy tylko podpis. Myślę, że wszyscy chorzy na stwardnienie rozsiane i ich bliscy będą wdzięczni...

http://www.ptsr.ymg.pl

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 16 cze 2006, 15:26

Zdaje sie, ze chodzi o niepelnosprawnych. Podpisalam
23.03.07 Kubasik 400cc HP

Awatar użytkownika
bonita06
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Proszę o pomoc

Post autor: bonita06 » 18 cze 2007, 14:03

Zdecydowałam się założyć ten temat ponieważ nie mam już żadnego innego pomysłu, to forum jest moją ostatnią szansą, a w zasadzie nie moją tylko pewnego pięknego psiaka.
16 czerwca w godzinach popoludniowych znalazlysmy z moja mama pieska. Biegała bidulka po lesie, ponieważ kocham zwierzeta a zwlaszcza psy zdecydowalysmy ze sie nia zaqopiekujemy.
Okzazlo sie ze jest to psiak podobny do pit bulla albo american stafforda, suczka, bardzo młoda ok 6 miesiecy. Nie wiem dlaczego ktos w ten sposob postapil i pozbyl sie jej wyrzucając z samochodu (kuleje na jedna lapke). Niestety nie moge jej zatrzymac poniewaz mamy male mieszkanie i juz jednego psa. Jesli nie znajdzie sie osoba chetna zeby wziac ja do siebie to niestety bede zmuszona oddac ja do schroniska, czego bardzo bym nie chciala.
Jest jeszcze jedno ale piesek ma chora skore, bylam u weterynarza i niestety okazuje sie ze jest to dosc powazne wiec leczenie bedzie dlugie. Choroba nie przenosi sie na ludzi ani na inne psy.

Jesli ktoras z was drogie dziewczyny bylaby zainteresowana przygarnieciem znajdki to prosze o kontakt

Naprawde jest super psiakiem i zasluguje na dobry dom i kochajacych wlascicieli

Nie wiem czy dobrze umiejscowilam taki temat jesli bedzie musial znalezc sie w koszu to z gory przepraszam

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... SUNIAa.jpg

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... UNIAa1.jpg

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... UNIAa2.jpg

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 18 cze 2007, 19:07

Sliczna psinka i ma takie smutne, proszace spojrzenie- az sie serce kraja :( ... Niestety mieszkam daleko, zreszta i tak ciagle mnie nie ma w domu, no i mam kotka- tak wiec nie nadaje sie na psia mame, ale mam nadzieje, ze sunia znajdzie nowy dom :-)
A co dokladnie jej dolega?

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 18 cze 2007, 21:59

ladny piesek - szkoda mi go,ale tez daleko mam ,poza tym jestem w rozjadach ciagle :? mam nadzieje ze znajdzie sie wlasciciel

Awatar użytkownika
bonita06
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: bonita06 » 18 cze 2007, 22:13

virriel pisze: A co dokladnie jej dolega?
Niestety maluda ma chorobe skory, na szczescie nabyta, nie wrodzona. Zaatakowaly ja jakies wtretne bakterie typu grzybicznego. Oczywiście da się ja wyleczyc ale to bedzie wymagalo cierpliwosci i kasy :(

Dziekuje dziewczyny za zainteresowanie

Ta psinka zasluguje na kogos kto ja pokocha PDT_Love_04

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 18 cze 2007, 23:13

Bonito...a czy probowalas dac ogloszenie do lokalnej gazety?
Moj chlopak znalazl mloda seterke i odnalazl w ten sposob wlascicielke...pies zawedrowal z Warszawy do Lublina....moze i tobie sie uda...psinka przeslodka...
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
bonita06
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: bonita06 » 19 cze 2007, 11:14

ghostdog,
Nie probowalam szukac wlascieciela bo ona nie wyglada na taka ktora by uciekla. Kiedy bylismy z nia na spacerze w lesie to nie uciekala, trzymala sie blisko i reagowala jak ja wolalismy. A poza tym kuleje na jedna lapke, podejrzewam ze przy wyrzucaniu z samochodu...

Poki co moj kolega sie nia opiekuje wiec moze zostanie juz z nim :?: :!: :-D

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 19 cze 2007, 11:37

bonita06 pisze:Poki co moj kolega sie nia opiekuje wiec moze zostanie juz z nim
jezeli twoj kolega zostawi sobie ta slicznotke to byloby cudownie. trzymam kciuki mocno, bo psinka fajna i najwyrazniej bardzo pokrzywdzona przez los. ja strasznie kocham zwierzaki i serce mi sie kraje na sama mysl, ze ktos moglby chciec sie takiego sloneczka pozbyc :( ludzie to swinie, zwierzaki takie nie sa.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
izunia86
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: izunia86 » 19 cze 2007, 11:54

Ewentualnie mozesz napisac na forum dogomanii . Mysle ,ze psiak jest tak piekny ,ze nie bedzie wiekszego problemu ze znalezieniem mu domku PDT_Love_05 Jesli chcialabys dac ogloszenie to musisz zalogowac sie na dogomanii ,i zalozyc temat na podforum psy do adopcji.Pozdrawiam.

Edit: moze lepiej sprawdzic ta nozke. Niedawno tez zaadoptowalam psiaczka. Psiak mial zlamane nozki. Niestety krzywo sie pozrastalo ,teraz ma stan pozlamaniowy i leczenie jest o wiele trudniejsze. Najlepiej byloby isc do weta (oczywiscie nie obraz sie ,ze to pisze ,byc moze juz byliscie ale wole to podkreslic ) Teraz doczytalam ,ze ma chorobe skory,wiec musieliscie byc u lekarza :-)
Zastanow sie nad dogomania.Nio chyba ,ze kolega chce psinke dla swojego serduszka PDT_Love_04
30.03.07-podniesienie piersi.
3.08.07-powiekszenie,460 cc-dr.Stañczyk,juz po :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”