MUZYKA przy ktorej dorastałyście??:)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 05 wrz 2005, 22:59

:roll: :wink: /do Pauli :D :wink: /
co lenistwo robi z cz³owiekiem.....

Awatar użytkownika
Mayka87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mayka87 » 20 kwie 2007, 17:23

ja sluchalam Garcia i Mr President :-D a z polskiej muzyki to dorastalam w rozkwicie muzyki disco polo, heheh

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 20 kwie 2007, 20:00

ja w podstawówce zaczełam słuchać Nirvany, i tak zostałam w tych klimatach, Closterkeller, Moonlight, Delight, Artrosis, Nightwish, Sonata Arcitca, Iron Maiden i wiele innych do tego jak dla mnie klasyka- DŻEM !! :-D Lady Punk i Perfect, wczoraj był koncert DŻEMIKU ale nie mogłam iść :( natomist lubię sie bawić przy zupełnie innej muzyce (to mam po bracie, on zawsze słuchał innej muzyki niż ja, ale zawsze równiez zaj...stej) :-D no i ćwiczę sobie w domku do najnowszych hitów :-) a tak wogóle mój chłopak ma pseudo Dżemik :-D Kocham go

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 01 cze 2007, 15:14

Słuchałam różnej muzyki, ale z czasu dorastania najbardziej sentymentalnie podchodzę do Perfectu (pier5wsza miłośc, buziaki itp ojjjj oh(rf1 )
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
_dagusia_
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: _dagusia_ » 04 cze 2007, 14:43

dorastałam na spice girls, ale to była ze sto lat temu ;p hehe
jU¿ pO !!! mam cycuszki !!!

" PIENI¡DZE SZCZʦCIA nie daj± ... dopiero ZAKUPY " M. Monroe

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 04 cze 2007, 20:10

wczesna podstawowka to pamietal szal na Ace OF Base ale jakos osobiscie nie szalalam za nimi- moim kochanym zespolem byli New Kidsi ;) mialam caly pokoj ich w plakatach ,potem odrazu Kelly Family - ahhh ile ja ich koncertow zliczylam wtedy ...,ta wojna miedzy fanami z BS :badgrin: do dzis mam sentyment do obu zespolow ;)

Awatar użytkownika
Julia malec
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Julia malec » 18 cze 2007, 00:36

ja rowniez słuchałam min. Ace of Bace,New Kids'ow, modern talking, sabrina i jej boy boys boys :)pamietam, ze kupowalam gazete bravo i bravo girl..te historie love story :) pożniej kora..lady pank republika zreszta do dzis moge tego sluchac i lubie pojsc do pubu, gdzie graja taka muzyczkę..nawet jak uslysze "CIALO DO CIALA USTA DO UST" to moge sie pobawic , ale wszytsko ma swoje granice jesli chodzi o disco polo:)

a pamiętacie disco relax ?albo koncert zyczen i piosenke "jezienne roze ......"to chyba mietek fog spiewal :)

Awatar użytkownika
Julia malec
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Julia malec » 18 cze 2007, 00:44

a jesli chodzi o zespol Kelly Family to pamietam, ze z kolezanka udawalysmy , ze jestesmy na ich koncercie i, ze Paddy i Angelo dedykuja nam piosneki i rzucaja kwiaty ze sceny (kwiaty sobie same rzucalysmy, sztuczne czerwone roze) :-D
generalnie bez komentarza:)

Awatar użytkownika
nimeesha
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: nimeesha » 18 cze 2007, 01:15

Julia malec, lol ..jak jak bylam mala tez sluchalam kelly family, modern talking etc. heh ;p

Pozniej sluchalam ATB mhm.. jestem jego wielka do dzisiaj :)
4.09.07 Nosek u Dr.Skupina ;DD

Marzenia s± po to by je realizowaæ, a nie tylko po to by je mieæ...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”