Miejsca, które warto zobaczyć cz.II

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 23 maja 2007, 15:37

gaga na hawajach?
specjalnie wynajelam geepa wranglera, kompletnie otwartego zeby wszystko dobrze widziec, objechalam cala oahu wzdluz i wszerz i na przekroj, porownaj sobie wajkiki i okolice a porownaj sobie osiedla tubylcow z dala od wajkiki, roznica kolosalna.
to prawda hawaje sa amerykanskie, ale czy amerykanie troszcza sie o hawajczykow, tam galon mleka kosztuje prawie 10 dolarow, dla porownania w chicago niecale 3.
jezdza rozwalajacymi sie wrakami i mieszkaja w wiatach.
ja w drodze z lotniska byl;am zszokowana, dopiero po dotarciu na wajkiki zrozumialam ze to to samo co np cancun.
Love em, my sweet 325CC made my life complete!

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 23 maja 2007, 15:48

to ja robilam objazd calej wyspy dookola ale nocą..... mozesz miec racje, bylo ciemno :-D nastepnym razem zamierzam zostac tam ok 2 tyg przemierzyc wyspe lądem i wodą. wtedy napisze relacje.
dostalam strasznej klątwy haitanskiej.... chyba od kostek lodu w napojach.... :badgrin: :roll: :doubt:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 23 maja 2007, 17:56

GAGA pisze:skorupe sprzedają glupim turystom
no to rzeczywiście idioci, skoro i tak jej nie można przewieźć przez granice
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 23 maja 2007, 19:14

gaga ja tam bede od 26 lipca do 8 sierpnia, zaplanowalam jeszcze w miedzyczasie cruse do maui zobaczymy jak tam wyglada.
a ty kiedy tam bedziesz?
Love em, my sweet 325CC made my life complete!

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 23 maja 2007, 22:46

ja planuje tylko najblizsze 2 tyg swojego zycia :) nigdy nie wiem gdzie mnie poniesie pozniej. "I go with the flow" :-D
ale na pewno tam wroce.
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 30 maja 2007, 21:32

w lipcu jade na Rodos do miejscowosci Lardos ...moze ktos z Was tam juz byl i moze cos na temat tej miejscowosci szepnac ...bo strasznie malo jest o niej na necie..
to raczej taka mala grecka wiocha , ale o taki klimat mi chodzi ..sielsko i anielsko 8-)

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 09 cze 2007, 13:46

Blondi byłam na Rodos tuż obok Lardos (hotel Montemar w miejscowości Lothiarika). Lardos to rzeczywiście wiejska wioska ;) za to niedaleko jest do Lindos i tam jest naprawdę przyjemnie. Ogólnie miły, grecki, wiejski klimat ;-) Będzie fajnie, zobaczysz.

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 11 cze 2007, 18:10

Kilka godzin temu wylądowałam w Dubaiu, nie bylo mnie tu prawie 2 lata. To niesamowite jak Dubai sie zmienia, tętni życiem, jak sie rozwija i pnie do góry. musze przyznac ze mimo ze jestem tu ktorys raz z kolei nadal robi na mnie wrażenie. Budynek ktory byl projektem 2 lata temu dzis jest prawie na ukonczeniu - mowa tu o najwyzszym budynku świata. wtedy dopiero zabierali sie za kopanie dziury pod ten projekt :) gdyby tak rozwijal sie caly swiat chyba bym byla przerażona bo moglabym po paru latach nieobecnosci do domu nie trafic :))
niestety zostaje tu dosc krotko wiec mam malo czasu na robienie fotek. niemniej jednak na pewno cos wkleje czego jeszcze nie wklejalam z tego pięknego miejsca. jutro dopoludnia zakupy wiec calkiem przyjemny dzien mnie czeka.
pogoda jak zawsze piekna i duza wilgotnosc. dla mnie bomba. :-D

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 11 cze 2007, 19:52

gaga, zrob fotki burj dubai- podobno ma juz ponad 420 pieter! widzialam zdjecia z kolejnych etapow budowy na forum skyscraper, wyglada zjawiskowo... ale jeszcze prawie polowa im zostala ;) z reszta- na szczycie pracuja ciagle 3 dzwigi, maja co robic ;)
a wg danych szacunkowych w dubaju jest aktualnie okolo 30 tys. zurawi (dzwigow)...
rob foty koniecznie.
ty wypoczywaj, ja remont dalej robie ;)
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
-asia
Senior Moderator Beauty
Senior Moderator Beauty

Post autor: -asia » 11 cze 2007, 23:56

Burj dubaj ma na razie tylko 134 piętra a ma miec 160 ;)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”