Miejsca, które warto zobaczyć cz.II

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
aniaaa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: aniaaa » 17 maja 2007, 19:39

Edyta76 pisze:Ja co prawda jeszcze w Chorwacji nie byłam ale słyszałam że jest miło
oj milo ;) :badgrin: :badgrin:
21.11.2006 dr.Skupin 350cc hp :)
teraz mam dwa serduszka:)

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 18 maja 2007, 20:46

Gaga, fotki bosskie. Żyć, nie umierać 8-) Więcej!

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 19 maja 2007, 03:03

M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
uranus
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: uranus » 19 maja 2007, 09:15

kolejny męczący dzien..... :-D
hihi- chcialabym sie tak pomeczyc :p ...tymczasem zaraz wychodze do pracy :doubt:

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 19 maja 2007, 17:25

Gaga cudne foty i widoczki :-D

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 23 maja 2007, 02:41

wczoraj wylądowalam na Haiti. Trzeci świat.... sredni dochod na mieszkanca miesiecznie ok 70-80$.... prąd nie jest dostepny 24godz na dobe... poza dostawami prądu korzystamy z generatora. :roll: wode wlącza sie na kąpiel specjalnie :oops: nie wolno mi nigdzie wychodzic poza mur z drutem kolczastym samej. zawsze z kierowcą i nie moge swobodie chodzic tylko ciagle z obstawą.podobno zdarzają sie porwania bialych turystow. okup okolo 5tys $
wklejam pierwsze zdjecia zrobione z auta. nie bardzo moge nawet okno otwierac wiec nie wiem czy uda mi sie wiele uchwycic.
kobiety noszą tu na glowach straszne rzeczy. siatka z zakupami to norma, 4-5 wytloczek z jajkami - to myslalam ze przesada ale jednak to tez norma... orgomny wor z drzewem w srodku na glowie.. to tez norma.... :roll:
na koncu wklejam fragment domu w ktorym mieszkam.
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ous/h5.jpg http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ous/h3.jpg http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ous/h4.jpg http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ous/h2.jpg http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ous/h1.jpg
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 23 maja 2007, 05:40

gaga ale internet maja! dziwne :roll:
pozatym po co cie tam ponioslo?
i po co komu skorupa z zolwia :badgrin: :badgrin: !
Love em, my sweet 325CC made my life complete!

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 23 maja 2007, 05:54

z tym zolwiem to straszna historia. pytalam dlaczego moga sprzedawac skorupy - (jakie to okropne slowo) bo w 99% nie wolno przywozic takich rzeczy, konfiskuja na lotniskach. zolw jest chroniony i kupowanie skorup to przyczynianie sie do jego smierci, tak jak kosc sloniowa.
wiec lokale opowiadali mi jak dochodzi do tego ze te skorupy tam wisza na ulicy do sprzedania. jakis zwyrodnialec czycha nocą na brzegu w czasie kiedy zolwie skladają jaja nocą, jak juz samica zlozy jaja i ucieka do wody taki zwyrodnialec ją zabija :( a jesli dotrze do wody to przebija ją taką strzałą z broni do polowania na ryby. :cry: mieso sprzedają bo podobno to rarytas, skorupe sprzedają glupim turystom albo lokalom ktorzy mają wille nad morzem i sobie wieszają to do udekorowania mieszkan.....
czlowiek to najgorsza świnia.
Ewelina internet mają wszedzie gdzie pracuje, czasem tylko komorki nie dzialają. :-D
codziennie pada deszcz wieczorem - pora deszczowa, wtedty najczesciej przestają podawac prąd i jak pada to nie mozna wlączyc generatora... dlaczego nie wiem... no i wtedy nie dziala internet :evil: na szczescie pada tu tylko godzinie dziennie i to wieczorem.

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 23 maja 2007, 15:10

tam gdzie mieszkasz wyglada przyzwoicie, podejzewam ze jest podobna sytuacja jak na hawajach czy meksyku, odgrodzona niewidzialnym plotem dzielnica dla bogatych, reszta mieszka w nedzy. bogaci turysci plawia sie w luksusie a tubylcy im sluza.
a ztymi zolwiami, to sku.......
myslalam ze znajduja te skorupy, podobnie jak znajduje sie muszle.
ci obrzydliwie bogaci ludzie nawet gowno kupia jak bedzie zawiniete w ladny papierek!
Love em, my sweet 325CC made my life complete!

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 23 maja 2007, 15:25

na Hawajach?? nie widzialam zeby byla jakas bieda na hawajach- to przeciez czesc usa. raczej widzialam standard amerykanski czyli wszyscy w miare rowni.
w meksyku nie bylam jeszcze.
a tu raczej nie jest tak jak mowisz, są tu bardzo duze roznica spoleczne ale nie tak drastyczne jak piszesz. mieszkamy za widocznym wielkim murem z drutem kolczastym ale normalnie wsrod ludzi, ochrona jest tu wszedzie nawet w sklepie z jedzeniem stoja z bronią na wyjsciu wiec ochrona w domu to standard. są ludzie ktorzy tu pracują jako slozba, a gdzie ich nie ma? no i wszyscy sie tu odgradzają murem i wysypują szklo na szczycie albo mają drut kolczasty - takie realia.
podobno przed 1991 byl to kraj bardzo turystyczny i bezpieczny, potem nastapily przemiany polityczne i niestety zrobil sie malo bezpieczny :( turysci teraz jezdza tylko w 2 lub 3 resorty i miejsca historyczne. Haiti to pierwsza republika czarna.
zbieram sie trzeba zaczac nowy dzien. :-D

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”