Wzrost - czy go lubicie, jakie ma znaczenie ?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

nici
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: nici » 09 maja 2007, 15:09

W sumie nie narzekam mam 167 wzrostu moze nawet 169 nigdy dokładnie nie wiem jestem dość szzcupła i mam bardzo długie nogi. Jedynie co mnie denerwuje to to że kupując spodnie mam najczęściej za krutkie i muszę odwijać a tak to jest ok :-D

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 14 maja 2007, 13:07

Mnie natura obdarowala 180 cm wzrostu. Kiedys dla mnie to byl wielki kompleks, bo zawsze bylam najwyzsza, no i oczywiscie nieustajace problemy z zakupem spodni. Nogi mam dlugasne - ponad 115cm. Na szczescie teraz jest dosc duzy wybor i nie narzekam. Najwyzej cos tam przerobie u krawcowej i jest ok :-) Nosze buty na max. 4-5 cm obcasie jak zdarzy sie ku temu okazja, wiec nie jest az tak zle.
31.05.2007 400cc okrÂągÂłe wysoki profil dr ÂŁÂątkowski.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem wyjÂątkowo cierpliwa pod jednym warunkiem, Âże w koĂącu wyjdzie na moje :)

Awatar użytkownika
agatha_s
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: agatha_s » 14 maja 2007, 16:00

ja mam 170 cm wzrostu, i chciałabym mieć z 5 więcej. Jak mi ktoś mówi że jestem wysoka, to wydaje mi się to dziwne stwierdzenie. No ale pewnie jestem wyższa, niż inne laski u mnie w biurze.

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 14 maja 2007, 17:50

wooow, sarenka, ale masz długie nóżki, :roll: ja mam 172 cm i mój mąż stwierdził, że moje kopyta mierzą jakieś 92 cm, szkoda, że tylko tyle :? a co do mojego wzrostu, to chyba jest w sam raz, chociaż jak włożę obcasy, to jestem równa z moim chłopem :(

Awatar użytkownika
Mayka87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mayka87 » 15 maja 2007, 14:59

moje nogi mają 110cm (176,5cm), czasem jest to problem poniewaz gdy juz dobiore spodnie to owszem swietnie leza i dlugosc jest tez ok, ale... do sportowego obuwia, do szpilek sa czasem za krotkie i widac mi cale buty... na szczescie producenci zaczeli szyc dluzsze spodnie :-) hehe, chyba mieli za duzo skarg od dziewczyn z nogami az do szyi :p
TAK!! dla wyzwan, jakiekolwiek by nie byly...

Awatar użytkownika
cathy
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: cathy » 15 maja 2007, 15:30

no ja bym chciala byc troszke wyzsza, mogłabym wtedy wiecej jesc, bo by sie mialo gdzie rozkladac, a tak? ale z drugiej strony przy moim 1,57 wzrostu to wszedzie sie zmieszcze, do kazdego pasuje :-D i nie obijam se czoła o framugi...

no i na łózku sie moge wyciagnac...

wiec chyba jednak lubie swoj wzrost, chociaz spodnie musze skracac, ale pocieszam sie ze po liposukcji moze bede sie miescic w mniejszy rozmiar i bedzie git

Awatar użytkownika
Mayka87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mayka87 » 15 maja 2007, 15:47

mysle ze teraz to juz nikt nie patrzy na wzrost, czesto spotykam pary gdzie laska jest duzo wyzsza od faceta. A ja pomimo tego ze mam blisko 180cm, to czoła sobie o framugi nie obijam :-D
TAK!! dla wyzwan, jakiekolwiek by nie byly...

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 15 maja 2007, 16:44

Hehe, a ja juz zaliczylam kilka framug w swoim zyciu ;) O, zapomnialam o tym napisac. Czesciej mam problemy z za krotkimi rekawami, niz za krotkimi nogawkami. Przez to czasami musze kupic bluzke o rozmiar wieksza. Niestety, wymiarowa to ja nigdy nie bylam.....
31.05.2007 400cc okrÂągÂłe wysoki profil dr ÂŁÂątkowski.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem wyjÂątkowo cierpliwa pod jednym warunkiem, Âże w koĂącu wyjdzie na moje :)

Awatar użytkownika
cathy
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: cathy » 15 maja 2007, 18:12

czesto spotykam pary gdzie laska jest duzo wyzsza od faceta
ja bym nie mogła z nizszym byc, bo mnie wtedy na dominacje zbiera :roll: niżsi faceci wzbudzają we mnie agresje, a wyżsi respekt :-)

a w zyciu jednak lepiej miłym być... :-)

Awatar użytkownika
LoLuS
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: LoLuS » 15 maja 2007, 21:53

a ja jestem niziutka, mam 164 cm, chciałabym mieć 5 cm wyżej, to byłby idealny wzrost do obcasów i do płaskich butów. i jak widzę inne dziewczyny podobnego do mnie wzrostu to mi sie podobaja , a sama chciałabym być wyższa, tak to chyba już zawsze jest:P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”