Miejsca które warto zobaczyć cz.I

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
agniecha-is
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: agniecha-is » 12 mar 2007, 23:52

Nie ,chociaż bylo blisko ,to fotki z Islandii.Polecam wszystkim bo jest tu co zobaczyć i jak sie okazuje nie jest to wcale taki zimny kraj.Tylko drogi ,niestety:-(
agusia

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 13 mar 2007, 08:22

wicherek pisze:to juz wszystko jasne :-) - Lanzarote - czyli ta najbardziej kamienista ;)
i to ta z najmniejszym tlokiem turystycznym. Mimo wszystko jednak wole Karaiby lub inne "zielone i piaszczyste". :-D z wulkanicznych tylko hawaje mi przypadly do gustu i chetnie tam powroce.
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
kamelia_26
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: kamelia_26 » 13 mar 2007, 14:00

Wicherek, no pisz "co", "jak" itd bo jestem zainteresowana ta Ventura ;)

Awatar użytkownika
Sarenka83
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: Sarenka83 » 02 kwie 2007, 12:02

Szukam jakiegoś fajnego miejsca na wyjazd pod koniec maja lub na początku czerwca w Europie. Myślałam o Teneryfie, ale mam obawy że tam może być zimno. Zatem mam pytanie dla osób które tam były: jaka tam jest pogoda? Zwłaszcza maj/czerwiec? Biorę jeszcze pod uwagę wyspy Greckie takie jak Kos lub Korfu.
Operacja noska 30 czerwca 2006 - dr Sowa-Molska

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 02 kwie 2007, 18:41

Ja bylam na Teneryfie rok temu pod koniec lutego. Bylo rewelacyjnie. Pogoda sliczna, choc ja troche przemarzlam, bo generalnie jestem zmarzluchem :) Ale i pochodzilam po gorach i opalalam sie na plazyi zjadlam sniadanie na wulkanie:) Dla mnie to najcudowniejszy wyjazd jak do tej pory. Plusem bylo to, ze nie jechalam z biura, tylko "na zywca " ze znajomymi i codziennie bylismy w innym miejscu:))))
31.05.2007 400cc okrÂągÂłe wysoki profil dr ÂŁÂątkowski.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem wyjÂątkowo cierpliwa pod jednym warunkiem, Âże w koĂącu wyjdzie na moje :)

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 30 kwie 2007, 13:58

Poszukuję sprawdzonego hotelu w Portugalii. Najlepiej by wyjazd był z polskiego biura podróży. Dzięki.

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 12 maja 2007, 17:32

pozdrowienia z Puerto Rico :-D zdjecia z wyprawy po karaibach po powrocie.
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 12 maja 2007, 17:34

GAGA czekamy!!! udanego wypoczynku korzystaj ile wlezie :-D noi pewnie sesyjka ciekawa nam sie szykuje ;)

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 12 maja 2007, 19:55

co za raj ma ta dziewczyna 8-)
tez tak chce!!!
Love em, my sweet 325CC made my life complete!

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 16 maja 2007, 20:41

aktualnie zlapalam troche sygnalu z restauracji niedaleko Tortoli i siedze na łódce :) o fuck jak dobrze byc na wakacjach ale taka odcieta od sieci jestem, chyba sie uzaleznilam ostro od netu :-D rejs po wyspach dziewiczych do niedzieli jeszcze a potem na Haiti - to podobno jest czad :)
wczoraj odwiedzilam peter island gdzie jest 3cia na swiecie topowa plaza - jakosc piasku jest niesamowita musze przyznac :-D foty musze zgrac i pozmniejszac a tyle tu zajec ze czasu brak.
robie juz przyzwoite wezly zeglarskie i sama smigam motorowka na zakupy.
nurkowanie niestety troche do dupy.... jakies malo kolorowe te rybki. za to jaszczury mają takie ze mozna narobic ze strachu w majty.... widzialam takiego ponad metrowego a to jak mowią lokale - maly byl.... :roll:

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”