dramat młodej pięknej kenijki

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

dramat młodej pięknej kenijki

Post autor: groszek » 12 maja 2007, 18:54

słyszałyście pewnie w wiadomościach historię pięknej młodej kenijki, która zwerbowało małżeństwo do swojego klubu nocnego i zmuszali do prostytucji, bili i więzili przez półtora miesiąca. zarobili na niej ok 30 tys. zł podczas gdy policja ją uwolniła, słaniała się na nogach ledwie żywa, musiała przyjmować 5-7 klijentów dziennie. jestem zszokowana bo to wszystko działo się w w pobliżu mojej miejscowości :evil: stręczyciele na szczęści znaleźli się za kratkami i mam nadzieje że zostaną tam na wieki i spotka ich tam wszystko co najgorsze

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 12 maja 2007, 18:57

Awatar użytkownika
Edyta76
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Edyta76 » 12 maja 2007, 19:10

tym skurwielom : jej powinni powbijać szpile do cipy a jemu na żywca fiuta obciąć :evil:
made by - dr SZCZYT, 450 cc

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 12 maja 2007, 19:19

Edyta - dokładnie!! mam nadzieje ze w więzieniu mini się już odpowiednio zajmą współlokatorzy.

dziewczyna jest przerażona i pewnie pychika zryta już na całe życie, uciekła z kenii przed biedą, miała pracować jako kelnerka... ma 27 lat
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
ironka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ironka » 12 maja 2007, 20:00

mi tez tak strasznie tej dziewuszki żal, i wszystkich kobiet które to spotyka, nie mogę sie z tym pogodzic po prostu.....pomijam tych co sie handlem kobietami trudnia, to cyniczne s.....y i będą to robic, ale jakim trzeba byc człowiekiem zeby isc do takiego miejsca i taka dziewczyne wykorzystywac za pieniądze, czasem to nawet sa dzieci bo 16 latki trudno nazwac kobietami, cholera bogobojni obywatele...... czasami brak mi słow jesli chodzi o facetów.
23 marca 2007 - Operacja noska lek. Piotr Skupin Godzilla Slayer.

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 12 maja 2007, 20:10

ironka masz racje, oni są współwinni tego, w naszej lokalnej prasie, pojawiały się ogłoszenia tej agencji z hasłami typu "murzynka zaprasza" podobno właścicielka agencji chwaliła się znajomej ze zainteresowanie na "egzotyczny towar" (!) było tak duże że musiała robić zapisy w specjalnym zeszycie na kilka dni wcześniej :?

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 12 maja 2007, 20:13

Edyta76 pisze:tym skurwielom : jej powinni powbijać szpile do cipy a jemu na żywca fiuta obciąć
dokładnie!!! ku...a co za ludzie :!: powiesić

Awatar użytkownika
Malowanka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Malowanka » 12 maja 2007, 21:30

groszek pisze:właścicielka agencji chwaliła się znajomej ze zainteresowanie na "egzotyczny towar" (!) :?
jakie to okropne, ta cała sytuacja i jeszcze ten tekst, traktowanie człowieka jak przedmiotu. Maszynka do robienia kasy.
Taka młoda dziewczyna i takie przejścia, jak ona sobie z tym poradzi? Jeszcze w obcym kraju.

Awatar użytkownika
Majoliwka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Majoliwka » 12 maja 2007, 22:06

niestety wiele kobiet przeżywa taki dramat w obcym kraju bez znajomości języka, bez paszporu ani żadnych dokumentów bez pieniędzy skazane na takich chujów prymitywów( sory za wulgaryzmy) ale nie można takich szmaciarzy nazwać inaczej. Edyta masz rację uciąć i posypać solą niech zdycha gnój :!: :!: :!:
02.08.06 Dr Kasprzyk okr±g³e Mentor 375/425- teraz siê zacznie!!!

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 13 maja 2007, 12:06

na szczęście jej sprawa nabrała takiego rozgłosu, że zajął się tym sam minister sprawiedliwości, dziewczyna została objęta opieką Rządu. we wtorek ją zabrali z agencji a już w piątek była pierwsza rozprawa z jej udziałem, po jej zeznaniach właściciele agencji są tyczasowo aresztowani bez możliwości wyjscia za kaucją, ale max moga dostać 10 lat... co to jest wobec krzywdy tej dziewczyny

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”