Allegro, Buyvip ...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 07 maja 2007, 20:08

Widzę, że mój nosek znalazł się na językach ;)
Muszę was rozczarować- zdjęcie w avatarku to jego najkorzystniejsze ujęcie w historii- na innych jest już tylko gorzej :cry: Ale z profilu mimo wszystko jestem w miarę zadowolona- chcę nosek wyszczuplić od przodu w części chrzęstnej, żeby był bardziej stożkowaty a nie kartoflowaty ;) Decyzja o zabiegu jest już podjęta- we wrześniu robię lipo, a w ferie zimowe planuję nos :p Dzięki dziewczyny za miłe słowa- ale jak widać nawet co do nosów gusta są różne i zazwyczaj się nie docenia tego co się ma... Już taka kolej rzeczy.
No a wracając do tematu :p To ja nie obawiam się kupować kosmetyków u osób z taką przewagą pozytywów. Tylko zawsze sobie dokładnie przeglądam wszystkie komentarze. To podstawa bezpiecznych zakupów ;)

Awatar użytkownika
malgorzata55
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malgorzata55 » 09 maja 2007, 22:01

ja takze bylam straszna maniaczka kupowania na allegro, tzn. chyba troszke jeszcze jestem, od wczoraj nie tylko kupuje ale takze wystawiam rzeczy na sprzedaz.
mam sporo rzeczy ktorych nigdy nie mialam ubranych i sa jeszcze z metkami, mysle ze kazda z nas ma takie ciuszki w swojej garderobie, wiec zachecam do pozbywania sie niepotrzebnych rzeczy. ;)
jesli ktos jest zainteresowany bucikami czy ślicznymi serwisami obiadowymi z chodziezy to zapraszam.
www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1625861
**29-04 dr £Â±tkowski 300CC okr±g³e ¶redni profil, mia³am B/C wysz³o olbrzymie D + usta korium**

Awatar użytkownika
rox77
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: rox77 » 10 maja 2007, 09:30

Dziewczyny podajcie proszę jakichś sprawdzonych sprzedawców perfum. Ci użytkownicy, którzy byli podawani na początku wątku mają już pozamykane konta. Mara, jeśli tu zaglądasz może kogoś polecisz. Zauważyłam, że jesteś wyjadaczką w tym temacie ;) . Pozdrawiam!

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 17 maja 2007, 13:20

Dziewczyny , chcialam was przestrzec przed jedna oszustka , ktora bywala tez czesto na tym forum...
...mam tu na mysli nikogo innego ,jak Joan@ !!!

niestety, nie wiem, pod jakim nickiem siedzi na Allegro - ale mam jej dane, wiec kupujac cos , mozecie sprawadzic ... :|

:arrow: dla zainteresowanych dane podam na maila lub pw

zawsze bylam ostrozna ,jesli chodzi o zakupy internetowe, niestety ,tym razem i ja sie nabralam,- stracilam 460 euro ... :?

na przesylke od niej czekam juz od lutego !!! ...i chyba sie juz raczej nie doczekam... :roll:
Na pewno , nie jestem tez pierwsza i ostatnia osoba , ktora Joanna naciagnela na kase... :? :evil:
Dlatego uwazajcie ...!

pozdrawiam i zycze udanych zakupow ! ;)

Awatar użytkownika
Lunka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Lunka » 17 maja 2007, 13:26

O rany na ladna sume cie naciagnela :|
Dzieki za ostrzezenie, ja tez raz nacielam sie na jedna spzredajaca,patrycja28 chyba stracilam 360zl, ale ona zrobila przekret na skale krajowa w sumie oszukala wszystkich na sume 200 tys zl. Trafila za kratki w efekcie jej mama zmarla na zawal a ona zostala sama z malym dzieckiem, bo chlopa nie miala.Sama ale z wyrokiem.
Samanthii idz z tym na policje bo nie ma zartow, wspolczuje :(
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png
28.11.2006r.Skupin 350HP,moje nowe oblicze
------30.03 ---- subcision --------------

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 17 maja 2007, 13:46

Samanthii, na tym forum nie ma nikogo o nicku joan@ :roll:
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

karen'o
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karen'o » 17 maja 2007, 14:00

hmm, pisala kiedys na forum dziewczyna o nicku Joann@ - moze to o nia chodzi? jesli nie, z gory przepraszam. Samanthii, kupowalas od niej przez allegro? pozdrawiam :-)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 17 maja 2007, 17:29

Dokladnie Olgam... 8-)

No coz , przeoczylam i napisalam jej nicka przez jedno n ;) -sorry Kamila
JOANN@

DOLACZYLA NA FORUM 28 lutego 2006 - robila nos u Chrapusty ;)

teraz sie nie odzywa tutaj - wiadomo dlaczego... :? ... i zmienila nawet pare rzeczy w swoim profilu .. ;) :|

ryzzu
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: ryzzu » 08 cze 2007, 14:52

Mi jak narazie tez sie nie udalo wylicytowac na allegro ale ciagle pruboje. To juz szybciej kupilem aparat fotograficzny cyfrowke na stronie agito.

Pozdro

ryzzu

Awatar użytkownika
kik@
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: kik@ » 08 cze 2007, 19:38

Samanthii jestem w szoku :!:
Joann@ :oops: (????????)
Szczerze, to jakos nie miesci mi sie to w glowie :roll:
kika -> 08.2005/07.2006 op. noska - dr Latkowski 8-)

NIE MODERUJE JUZ FORUM od 02.12.07

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”