Viola wszyscy jesteśmy z Tobą..

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 09 maja 2007, 11:51

Violu, jest mi tak przykro :cry: wiele o tym rozmyślam

twój avatar.... piekny i smutny..... samotny

" wciąż brnę w ten sen.....długo jeszcze w nim zostanę....złamałam ciszę tysiącem srebrnych kropli......... dla Ciebie ja, dla mnie Ty, a dla Nas wieczność"

" w samotności dryfuję,
coraz rzadziej wieje wiatr,
z trudem doganiam fale,
których kształt zamykam w dłoniach..... bąąądź,
bądź przy mnie wtedy wszystko zacznie się od nowa,
...........
zabierz i ukryj mnie- bo dla Ciebie tylko trwam ,
pośród kwiatów i cieni
pośród mgieł spowijających mysli,
wieeem, mój ogród zniknie
Wszystko zacznie sie od Nowa...

Z żalu niedotkniętego cisza splywa we łzach
ogarnieta jej krzykiem, wracam w przeszłość...a tam...... wszystko zacznie sie od nowa"

piekna piosenka Artrosis- Pośród kwiatów i cieni
piękny choć smutny i zrozpaczony głos

Awatar użytkownika
violka123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: violka123 » 09 maja 2007, 19:03

Awatar użytkownika
Edyta76
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Edyta76 » 09 maja 2007, 19:08

piękny obraz
made by - dr SZCZYT, 450 cc

Awatar użytkownika
nowka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: nowka » 09 maja 2007, 19:48

Violu oczywiscie, ze On jest twoim aniolem, jestem pewna, ze ciagle jest przy tobie i tak bedzie juz do momentu, az znowu bedziecie TAM razem.
13.05.2006 nosek prof Jethon, 22.01.2010 325 hp mentor okragle - sa super

Awatar użytkownika
violka123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: violka123 » 09 maja 2007, 20:03

Awatar użytkownika
Lunka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Lunka » 09 maja 2007, 20:07

Violu ON jest najpiekniejszym z Aniolow jaki czeka na ciebie,kiedys przyjdzie ten czas ponowniego spotkania.
Fotki smutne tak samo jak ty,dokladnie ukazuja twoj bol :cry:
Trzymaj sie kochana.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png
28.11.2006r.Skupin 350HP,moje nowe oblicze
------30.03 ---- subcision --------------

Awatar użytkownika
olivka23
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivka23 » 10 maja 2007, 13:11

Violu, on jest twoim aniołem, na pewno, jest obok, chociaz go nie widzisz, martwi sie jak widzi twoje łzy, ale nie bede ci pisac zebys nie plakala, placz ile chcesz, ile sie da, mi to bardzo pomoglo zanim zdazylam sie przyzwyczaic do tej "nowej normalnosci" ktora przyszla zupelnie nieproszona. I wiesz co mi jeszcze pomaga odrobinke? Mysl ze jak nadejdzie juz nasz czas, to nie bedziemy nigdzie "odchodzic" tylko wlasnie wracac tm gdzie jest nasze miejsce, do osob ktore kochamy najbardziej na swiecie i ktore tam na nas czekaja...

Przytulm cie Mocno!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
agatuis
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: agatuis » 16 maja 2007, 12:50

Nie wiem co napisac gdy czytalam ten watek to ryczalam. Strasznie Ci wspolczuje ,czas leczy rany, lecz tej pustki nic nie wypelni, gdy sie traci ukochana osobe, to jest takie niesprawiedliwe kiedy ma sie tyle planow.Prawdziwe szczescie chyba krotko trwa......
02.04.07 plastyka Brzuchanski

Awatar użytkownika
syla
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: syla » 16 maja 2007, 15:03

Violu bardzo mocno współczuje.
Każdy z nas kogoś starcił i bardzo cierpi. Mojej kuzynki i zarazem przyjaciółki nie ma juz 5 lat. tez bardzo cierpiała i nie lubiła jak sie na nią patrzyło w takim stanie . Przed smiercią powiedziała zeby zapamiętac ją zdrową i uśmiechniętą taka jaka zawsze była.
Najgorsze w tym wszystkim było jej cierpienie jak odchodziła ....płakała ze zostawia nas a przede wszystkim swoją córeczke malutką i męża. A miała tylko 25 lat.
Po pogrzebie też pewna pani pyta czy ktoś ważny i znany umarł bo taki duży pogrzeb.
Była zwariowaną laską duszą każdej imprezy.
Jej córeczka jest jej małym klonem zwariowan i szalona i bardzo podobna. kocham ją jak własne dziecko.

Jest mi cięzko do dnia dzisiejszego, ale pamiętam wszystkie nasze chwile z dzieciństwa i z czasów zwariowanej młodości i jest lepiej potrafie się smiać jak usłyszę nasze piosenki a na filmach rycze jak sobie przypominam ze niedawno oglądałam go z nią pijąc piwko i smiejąc się .

Powiem jeszcze Tobie że na początku po jej śmierci mocno płakałam i pewnego wieczoru przyszła i powiedziała mi że nie mam już ryczeć tylko cieszyć się życiem bo jej jest tam dobrze i patrzy na nas.Od tego czasu jest mi lepiej na duszy.

Pamietaj że masz dziecko która napewno też przeżywa odejśćie swijego wujka .Poświeć się jej .

Buziaki i trzymaj się
DR. BRZUCHANSKI -plastyka brzucha juz po 15.05.06
12.10 Simka

Awatar użytkownika
violka123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: violka123 » 16 maja 2007, 16:57

agatuis pisze:to jest takie niesprawiedliwe kiedy ma sie tyle planow.Prawdziwe szczescie chyba krotko trwa
to prawda czas przy tak kochanej osobie ucieka strasznie szybko...7 lat wydaje sie kilkoma tygodniami...a mysl ze ludzie zyja po 60...70..80..lat ....a ON tylko 37....mielismy dla siebie tylko 7 a ile bysmy mogli dac sobie szczescia przez 20...30..40.....tak malo nam dano ..ta wiele zabrano...

syla pisze:pewnego wieczoru przyszła i powiedziała mi że nie mam już ryczeć tylko cieszyć się życiem bo jej jest tam dobrze i patrzy na nas.Od tego czasu jest mi lepiej na duszy.
Syla nawet nie umiem powiedziec jak pragne takiego znaku ...znaku ktory dalby mi nadzieje ze On tam gdzies jednak czeka .....jak bardzo byloby latwiej to wiedziec ...moje zycie byloby poprostu oczekiwaniem na nastepne spotkanie ....chcialabym tego ...jedyne marzenie ktore mi pozostalo ...a bylo ich tak wiele....

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”