Wzrost - czy go lubicie, jakie ma znaczenie ?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
aniaaa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: aniaaa » 03 maja 2007, 11:57

Jak dziewczyna bedzie ladna albo bedzie miala to COS to niewazne czy bedzie miec 1.80 czy 1.50. Mojemu mezowi podobaja sie kruszynki ale za wysoka dziewczyna tez sie obejrzy :roll: i powie ze fajna.
21.11.2006 dr.Skupin 350cc hp :)
teraz mam dwa serduszka:)

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 03 maja 2007, 12:04

Aniu właśnie miałam napisać, że piękne może być w różnym rozmiarze :-D

Ważne, żeby samemu lubić swój wzrost, a prawie każdy można lubić i z każdym być kobiecym.

Ja różne kobiety uważam za ładne, czasem są wysokie, a czesem małe (zawsze szczupłe i z biustem :badgrin: ), ważne, żeby im to pasowało. Przyznam jednak, że nie przepadam za skrajnościami. Bardzo niski i bardzo wysoki wzrost u kobiety, podobnie jak u mężczyźni nieco mnie razi, ale są gorsze rzeczy, które mnie rażą...
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 03 maja 2007, 20:39

A jeśli ja mam 175 cm, to jestem już wielką krową (czy jak to tam było :p) czy jeszcze nie? :badgrin: :p
Generalnie jak dla mnie im więcej cm, tym dłuższe nogi- czyli coś co jak dla mnie jest wielką ozdobą kobiety :-D

Awatar użytkownika
aniaaa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: aniaaa » 03 maja 2007, 20:47

virriel, chyba juz jestes wielka krową :badgrin: :badgrin: ;) ale wiem napewno ze kruszynką to nie jestes :badgrin: :badgrin:
21.11.2006 dr.Skupin 350cc hp :)
teraz mam dwa serduszka:)

Awatar użytkownika
anulka 12345
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: anulka 12345 » 04 maja 2007, 10:02

oj dziweczyny przestancie. widze ze ile ludzi tyl roznych zdan i gustow. moze jak by wszyscu byli rowni to bylo by nudno na tym swiecie,wiec trzeba sie cieszyc tym co sie ma ...hi hi hi niektorych rzeczy nie idzie przeskoczyc!

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 04 maja 2007, 10:24

To racja.

Tylko jeszcze w temacie nóg - ich długość nie jest wprost proporcjonalna do wzrostu, a wrażenie długości jak najbardziej jest zależne od proporcji, czyli wielkości pozostałych częsci ciała, jak i grubości samych nóg i szerokości bioder...
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Awatar użytkownika
Kalisto87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Kalisto87 » 04 maja 2007, 11:18

Joostyna pisze: Tylko jeszcze w temacie nóg - ich długość nie jest wprost proporcjonalna do wzrostu, a wrażenie długości jak najbardziej jest zależne od proporcji, czyli wielkości pozostałych częsci ciała, jak i grubości samych nóg i szerokości bioder...
Dokładnie. Miałam koleżankę, która pomimo wysokiego wzrostu miała bardzo krótkie nogi :( ja mam 1.60 a ona miała na pewno ponad 1.70 a krok miała na wysokości mojego :oops:

Awatar użytkownika
Mayka87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mayka87 » 04 maja 2007, 14:08

Ja mam 176cm, nogi mają ok 110cm :-) wiec są dosyc dlugasne :-D

agnescza
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: agnescza » 04 maja 2007, 20:00

Ja mam 175 cm wzrostu, kiedyś chcialam być niższa o jakieś 5 cm ale teraz nie przeszkadza mi to. Czasami tylko denerwuję się jak chcę kupić jakiś fajny ciuch i nie pasuje na mnie. Lubię zakladać buty na obcasie, faceci wtedy zwracają na mnie uwagę.... a niech sobie popatrzą....hihihi
5 luty 2007 - 395 cc Mentor anatomiczne

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 04 maja 2007, 23:32

Joostyna nie zdogdzę się z Tobą do końca- generalnie jednak jest tak, że im wyższy wzrost to tym dłuższe nogi, ponieważ najwięcej cm wzrostu daje mam wydłużanie się kości długich które znajdują się w kończynie dolnej, czyli w nodze :p Wielkość tułowia pozostaje mniej więcej zbliżona- wynika to z budowy kręgosłupa i rdzenia kręgowego. Oczywiście zdażają się wyjątki, ale te osoby mają raczej zaburzone w tym momencie proporcje ciała (mam tu na myśli krótkie nogi przy wysokim wzroście i na odwrót). Ja mam dużo koleżanek o niższym wzroście- bluzki nosimy w takich samych rozmiarach, natomiast żadna z nich nie założy spodni w rozmiarze 36 a nawet 34 na długość.
Swoją drogą starsznie ciężko jest mi dostać fajne spodnie o długości 36. A jak już kupuje takie które są mianowane w jednym rozmiarze (np. M) to jak mi lezą ładnie na dupce to zazwyczaj są za krótkie, lub odwrotnie- jak dobre na długość to za szerokie w dupce wrrrrrrrrrrrrr :evil:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”