czarnulki brunetki...cz.2.

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 29 kwie 2007, 15:43

jest sliczna, kazdy ma zdjecia na ktorych nie wyglada idealnie, moje wtedy najczesciej laduja w zniszczarce(czy jak to sie nazywa). a ona nie ma wyboru, ktos jej zrobi fotke i zaraz jest na pierwszych stronach gazet. ososbiscie wole zdjecia pokazujace prawde niz widokowkowe upiekszone retusze.
Love em, my sweet 325CC made my life complete!

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 29 kwie 2007, 17:09

Wicherku,to juz wiem czemu przypominam ludziom A.Dygant...

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 29 kwie 2007, 17:49

Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 02 maja 2007, 12:25

ojej a co sie stalo na tym zdjeciu Adriany Limy z jej ustami ?? poszly na spacer ?

Woland
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Woland » 03 maja 2007, 09:55

A wydawałoby się,że wszystkie zdajemy sobie sprawę jakim retuszy dokonuje sie na zdjęciach, a nadal gwiazdy i modelki w naturze wywoluja takie zdziwienie. Nie wiem, czyzachwycałybyście się jakąs wychudzona laska 1.80 cm i 55 kg wagi w naturze, na pewno wygląda to ładnie na zdjęciach, ale w realu? Ja znałam się z Gosią Belą, ktora zrobiła chyba największą karierę na zachodzie i za każdym razem jak widzę ją na zdjęciach , to zastanawiam się, czy to naprawdę ona.

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 03 maja 2007, 11:05

Co racja to racja, ale mimo to jej usta są baaardzo mniejsze.

Ja jak swoje powiększane usta pomaluję i lekko wypchnę to mam moim skromnym zdaniem naprawdę duże, a bez make-upu i ze ściśniętymi wargami są oczwiście mniejsze :evil: ale nie aż tak :roll:

Czyżby zszedł jej wypełniacz i zapomniała zarezerwować termin ostrzykiwania :oops:
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 03 maja 2007, 12:46

jak dla mnie na tych zdjeciach lima nie ma wogóle swojego uroku, jest zwykłą dziewczyną, jak wiele innych na ulicy... kurcze, trzeba miec to "coś" równiez na zywo na innych zdjeciach, nie retuszowanych, jasne ze nie zawsze sie ekstra wychodzi na kazdym zdjeciu, ale brakuje jej tego czegos, tego uroku, tej egzotycznosci... dziwne gdzie sie podziala jej górna warga??? byłam przyzwyczajona do widoku zupełnie innej kobiety, a tu.. ot taka sobie dziewuszka - takie moje zdanie,

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 03 maja 2007, 17:13

A mnie sie wydaje,ze sie jej troszke postarzalo i stad wyglada tak,jak wyglada 8-)
Juz nie ma w niej tej swiezosci,jaka widac bylo wczesniej. No ale czas biegnie nieublaganie dla kazdego. Nie wiem wiec,czy powinnysmy ja tak krytykowac. Poza tym na tych wszystkich pozowanych zdjeciach- dziewczyna zawsze wypychala usta,podkreslone mocno blyszczykiem,ktory to przeciez optycznie usta powieksza. Jest jeszcze jedna kwestia- calkiem mozliwe, ze te jej super zdjecia,to retusze i tyle.
Wg mnie i tak-przecietna to ona nie jest,ale patrzac na te zdjatka,stwierdzam,ze jakby ciut zbrzydla czy spospoliciala :oops: . Poza tym Dziewczyny, nie badzmy naiwne,co ona ma tam za makijaz? Prawie zadnego. WYobrazcie sobie taka laske,kiedy to naprawde odstrzeli sie na impreze. Wierze, ze mucha by na niej nie siadla 8-)
Choc tak czy siak -jakkolwiek bysmy z czasem nie walczyly,to on i tak zrobi swoje..... I to z kazda z nas :roll: :doubt:
she

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 03 maja 2007, 18:48

A ja myślę, że jej się i postarzało i wypełniacz z ust zszedł. Bo mniej więcej tak wyglądały jej usta przed powiększeniem. Jeszcze nie znalazłam takiego zdjęcia "przed" żeby wam pokazać i żebyście mogły same ocenić, ale postaram się poszperać jak będę miała chwilkę więcej czasu ;) No chyba, że wy pierwsze coś znajdziecie :-)

Awatar użytkownika
Lalunka
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany
Kontakt:

Post autor: Lalunka » 03 maja 2007, 21:10

15.03.07 dr Skupin - nowy nosek

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”