Czarna Ty chyba mowilas cos ze pracujesz w cosmo - czyli po sąsiedzku do ckm. Sama wiesz w takim razie jak to wyglada, sa rzeczy na ktore nie mam wplywu niestety ...
Ta produkcja jak juz wspomnialam nie jest czyms z czego moge byc dumna, z przykroscią stwierdzam ze to najgorsza publikacja jaką mialam w zyciu.... i nie chodzi mi o same zdjecia ale o to co zaszlo w postprodukcji, począwszy od wyboru zdjec, poprzez ich przerobke kolorystyczną, przechodzac do ich retuszu, a skonczywszy na tym ze zostaly zle wydrukowane..... są za jasne i cala konwencja zabawy w swiatlo i cien poszla w pizdu....
co do scenografii nie mozna wymagac wiele jesli nie chce sie wydac wiele na produkcje, a jak sama wiesz zalezy to od polityki magazyny w danym momencie.... a biorac pod uwage ze sesja byla robiona rok temu to wiele sie zmienilo od tamtej pory....
nie bede ukrywac ze czuje sie skrzywdzona ale staram sie o tym nie myslec w ten sposob... poszlo w druk i juz nie mozna nic zrobic wiec po co sie zadreczac..... trzeba myslec o tym, ze nastepna bedzie lepsza......
poza tym jestem calkiem zadowolona z tego jak wyglada moj taniec rozbieraniec online na ckm.pl wiec nie bede płakac.
no i trzeba zdac sobie sprawe z tego ze to co widzisz Ty i ja oraz kilka innych osob bedzie nieosiągalne dla ogółu spoleczenstwa.... "so I try to put it at the bakc of my mind "
moze jak sie ogarne to wkleje jakąś fotke z produkcji bez calej ckmowej postprodukcji tak dla zaspokojenia Twojego poczucia estetyki i swojego tez

MĂâÂłodym ludziom wydaje siĂĆÂŞ, ĂâÂże pieniĂâÂądze sĂâÂą najwaĂâÂżniejszĂâÂą rzeczĂâÂą w ĂâÂżyciu. Gdy siĂĆÂŞ zestarzejĂâÂą, sĂâÂą juĂâÂż tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....