czarnulki brunetki...cz.2.

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
katrinn
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katrinn » 22 kwie 2007, 23:17

ja mam patyczki :( i je lubię, a usta też bym sobie takie zrobiła ;)
16.05.07- plastyka brzucha ju¿ po [smilie=happy.gif]

Awatar użytkownika
Katty
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Katty » 23 kwie 2007, 10:05

Ale co ona ma w ustach, moze ktos poznaje lub wie? Ja naprawde nie wiem, czy sa ostrzykiwane czy ma jakis implant...Wygladaja bardzo naturalnie :-)
Dr Latkowski 26.08.2011 - nos czesc chrzestna

nici
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: nici » 23 kwie 2007, 12:30

Kurcze ja tez takie chcę niech ktoś powie co z nimi zrobiła virriel ty to powiedziałaś szybko mów nam co ona zrobiła ze ma je teraz takie śliczne.

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 23 kwie 2007, 15:08

a ciekawa jestem jak wam sie widzi Agnieszka Dygant? Niektorym sie podoba a inni mowia, ze ma cos nie tak ze szczeka i ja chyba naleze do tej drugiej grupy. Podobno to jest jedna tych kobiet, ktora podoba sie mezczyznom ale nie podoba sie kobietom (nie chodzi tu o zazdrosc). Ciekawe :)

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 201382.jpg http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... d_1724.jpg

nici
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: nici » 23 kwie 2007, 15:34

Faktycznie dziwnie wygląda jak ma zamknięte usta coś jakby miała za duzo zębów i sie nie mieściły.

Awatar użytkownika
_dagusia_
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: _dagusia_ » 23 kwie 2007, 15:58

ja lubie agnieszkę dygant jako aktorke, odnajduje się świetnie w różnych rolach. co do urody - jak ejst zrobiona np w niani to wygląda świetnie, ale jak się ja widzi na fotkach z jakiś klubów, wernisaży to wtedy brak jej tego zcegoś.

ale jedno jej tzreba przyznać figurę ma boską, i do tego te długańne nogi ...
jU¿ pO !!! mam cycuszki !!!

" PIENI¡DZE SZCZʦCIA nie daj± ... dopiero ZAKUPY " M. Monroe

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 28 kwie 2007, 19:42

Dygant ma bardzo nasiloną wadę zgryzu - znacznie cofnietą żuchwę i wychylone przednie górne zęby.
Osobiscie dziwie sie, ze do tej pory nic z tym nie zrobiła, chociaż myślę, że jej mogłoby pomóc tylko leczenie ortodontyczno-chirurgiczne :?
Jednak dla mnie ta wada znacznie zaburza wygląd jej twarzy :?
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 29 kwie 2007, 12:25

ewelina pisze:jakto ma usta nieswoje????
nawet jesli czyms wypelnione to chyba nadal jej :badgrin:
czy jak cos troszke poprawione to juz robi sie szkoda?
ja uwazam ze to bez znaczenia liczy sie wynik koncowy!
Nieswoje w sensie- zrobione. Za swoje uznaje takie z którymi się urodziłam- to chyba logiczne? Ale ja nie mówię, że to źle. Sama też chcę sobie wstrzyknąć tłuszczyk i również jestem zdania, że najważniejszy jest efekt końcowy. Jednak spójrzmy prawdzie w oczy- gdyby nie chirurgia plastyczna, to nie była by tak zjawiskowa. Piersi też ma zrobione, chociaż nadal nie są zbyt duże.
A czym ma powiększane usta to nie wiem, kiedyś czytałam coś o jakimś implancie który tak cudnie uwydatnił jej górną wargę, ale ile w tym prawdy było to nie mam pojęcia. A necie jest dużo jej zdjęć przed i po, sama chyba miałam jakieś u siebie na komputerze. Jak znajdę to wkleję.
W każdym razie efekt jest u niej super i sama o takim marzę :-D Dla mnie jej obecne usta to ideał i wole je 100 razy bardziej niż usta Angeliny ;)

A co do Dygant- to też potrafię od razu zauwayć, że coś z jej zgryzem jest nie tak. Może jej to nie przeszkadza dlatego nic z tym nie robi, a fakt faktem, że rzuca się to w oczy nawet dla laika w sprawach ortodoncji ;)
Ale tak czy siak fajna z niej babeczka :-)

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 29 kwie 2007, 14:06

Tutaj jest jakieś nowe zdjęcie Adriany (z 10 kwietnia 2007)- może mi się wydaje, ale usta jakoś nieco gorzej się prezentują i wogóle jakaś taka bardzej okrąglutka na buzi? Co myślicie?

http://www.hollywoodrag.com/index.php?/ ... ll2/11972/

aanioleek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aanioleek » 29 kwie 2007, 14:49

O qrde.. jak nie ona.. i krostki na czole.. ble;/ wole jej wyretuszowane fotki ;D

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”