ostatnio oglądany film...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
katinka-x
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: katinka-x » 17 kwie 2007, 14:37

ostatnio ogladalam pare polskich fimow jako ze ztesknilam sie juz troszke za moim krajem
-Job czyli ostatnia szara komorka : czekalam kidy sie juz skonczy 2 lub 3 smieszne akcje
-stacja z Lindom : jak dla mnie lepszy od poprzedniego lecz znow niczym mnie nie zaskoczyl koniec bez plenty.
-ostatnia misja : duzo lepszy od poprzednich, duzo froncuskich nie tlumaczonych tekstow w skali od 1-10, 6

Awatar użytkownika
Pati
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Pati » 17 kwie 2007, 14:51

300 - swietny!!!, ale ostatnio chodze o 1 w nocy spac - przez serial Prison Break!
Swietnie zrobiony film, akcja bez przerwy, herbaty nie mozna sobie zrobic - bo sie traci watek. jesli ktos widzial - to z pewnoscia tez sie wkrecil. Mozna go takze ogladac na polsacie. Poza tym glowny bohater ma nieziemskie oczy!

Awatar użytkownika
Violet
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Violet » 17 kwie 2007, 17:08

"Perfect Stranger" z piekna Halle Berry i pomarszczonym Brucem Willisem :-D Misternie uknuta intryga, zaskakujacy koniec. Podobal mi sie, nie nudzilam sie, mozna obejrzec.
A tak w ogole to widzialam dzis zapowiedz "Szklanej Pulapki 4". Niezle...(to Jego jeszcze obsadzaja w takich rolach??) :-D :-D

Od tygodnia dzien w dzien ogladam serial "Miasteczko Twin Peaks". Sciagnelam wszystkie seasony, uwielbiam Stevena Kinga. Pamietam, ze jak lecial w TV to mialam moze z 8 lat i strraaasznie sie go balam. Teraz trzeba nadrobic zaleglosci. :-D

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 17 kwie 2007, 18:57

Pati pisze:300 - swietny!!!, ale ostatnio chodze o 1 w nocy spac - przez serial Prison Break!
Swietnie zrobiony film, akcja bez przerwy, herbaty nie mozna sobie zrobic - bo sie traci watek. jesli ktos widzial - to z pewnoscia tez sie wkrecil. Mozna go takze ogladac na polsacie. Poza tym glowny bohater ma nieziemskie oczy!

Prison Break- super serial, czekam na mozliwosc kupna calej 2 serii-nie ma jeszcze w sklepach :(
Pati , a slyszalas ze w sierpniu maja krecic 3 serie :-D Troche poczekamy na nia, ale i tak warto :-D

Awatar użytkownika
Pati
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Pati » 18 kwie 2007, 13:48

ja jestem na odcinku 14 II Serii. Mam cala!! :-D Wykonczyc sie idzie - tak wciaga :badgrin: Slyszalam o III serii :-D - ciekawe czym nas jeszcze zaskocza?!
A oto wentworth -majk :-)
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 8yi.th.jpg
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... bl4.th.jpg

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 18 kwie 2007, 14:38

Pati , a ty druga serie kupilas czy sciagnelas z internetu????Ja druga serie ogladalam w TV, ale chcialabym miec wlasna tak do kolekcji :-D :-D

A koniec 2 serii....zaskakujacy (jakl caly przebieg serialu) :-D

Awatar użytkownika
Pati
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Pati » 18 kwie 2007, 15:07

kolega mi zalatwil, a nie wiem skad ma. mam 2 sezony do kolekcji :p i czekam na 3 z niecierpliwoscia(znow zawalone nocki bedda hehhee)

Awatar użytkownika
katinka-x
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: katinka-x » 19 kwie 2007, 00:58

ja ogladal dzisiaj
Glupi i Glupszy ll - film opowiado o tym jak to chlopcy sie poznali i zostali przyjaciolmi
nie naj gorszy mozna obejzec
w skali od 1-10, 5

Awatar użytkownika
malaczarna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: malaczarna » 19 kwie 2007, 09:08

Pati, a ty masz "Prison Break" z napisami polskimi czy tylko w oryginale?
(6 lipiec 2005 - jak szybko ten czas leci)

Awatar użytkownika
Mayka87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mayka87 » 20 kwie 2007, 17:27

Ostatni film jaki obejrzalam to "Wakacje Jasia Fasoli". godzinke temu wrocilam z kina :-D

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”