Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
a ja dzisiaj widzialam program co za tydzien na tvn i zrobili mini reportaz o tym, ze doda robi prawo jazdy (swoja droga nie maja juz o czym reportazy robic) - i tam miala wielkie cycki
widać że są mniejsze, występowała w telewizji podczas jakiegoś koncertu, gdzie miała na sobie sukienkę bez ramiączek to mało jej nie wyskoczyły, aż się bałam żeby mocniej nie oddychała, a tu ewidentnie widać że są mniejsze, musiała wymienić wkładki bo bez nich miała by wiszące woreczki
Faktycznie wydaja sie byc troche mniejsze..nawet na tej fotce w gorsecie nie wyskakuja juz tak w kosmos Z drugiej strony nie wydaje mi sie, zeby pozbyla sie ich, tak je kochala eksponowac...kto wie...? Moze ten efekt to rzeczywiscie jakies push-upy tez byly? (jak Paris H. hehe)
Też mi się wydaje, że ma mniejsze. A w tej sukience to jakoś tak nie za dobrze ogólnie wygląda. Nie żebym była złośliwa, ale chyba jej się przytyło trochę tak na moje oko
A te zdjęcia od xenii523 to nie są jakieś starsze? Bo ona chyba już nie koncertuje z virgin (no chyba, że mam nieaktualne informacje) i z twarzy jakoś tak prezentuję się inaczej. Może się mylę, ale takie odnoszę wrażenie...