Blondynki Blondyneczki cz.2.

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 26 mar 2007, 20:26

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 26 mar 2007, 23:59

ta stylistka (pierwsza z prawej) wyglada jak alien :?
Love em, my sweet 325CC made my life complete!

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 27 mar 2007, 01:15

Rachel Zoe ma....zaledwie 35 lat.Zupelnie nie rozumiem jak mozna, bedac osoba tak bardzo publiczna i bedac stylistka celebrities tak wygladac.Ma wiecej zmarszczek niz moja 70-letnia sasiadka.Nawet ma przezwisko-Stara Rodzynka.Moze ktos jej uswiadomi ,ze istnieje cos takiego jak botox.Fotka,ktora dolaczam byla zrobiona na New York Fashion Week zima.Na pokazie C.Kleina byly obie Rachel Zoe-35 lat i Anna Wintour chyba 56 lat.Moim zdaniem Wintour wyglada o niebo lepiej. http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... zoe569.jpg

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 27 mar 2007, 01:56

kurcze byloby super gdyby udalo odszukac sie gen odpowiedzialny za starzenie, wogole to strasznie niesprawiedliwie natura obchodzi sie z niektorymi kobietami. sa takie co majac czterdziesci lat nie maja takich zmarszczek jak co poniektore trzydziestolatki. a jakie wy macie sposoby na zatrzymanie czasu(oprocz naszych wspanialych operacji)?
ja np, pije straszne ilosci wody i jem tony owocow, jak narazie nie mam zmarszczek ale zawsze lepiej zapobiegac, aha i nie oszczedzam na kremach, tak naprawde to nakladam na twarz peeling enzymatyczny , potem tonik energetyczny potem eliksir"protective recovery compleks" by estee lauder potem krem pod oczy i osobny na twarz. czy to normalne niewiem ale tak robie i jak narazie ludzie nie odgaduja mojego wieku ;)
Love em, my sweet 325CC made my life complete!

kitek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: kitek » 27 mar 2007, 18:01

ewelina pisze:kurcze byloby super gdyby udalo odszukac sie gen odpowiedzialny za starzenie, wogole to strasznie niesprawiedliwie natura obchodzi sie z niektorymi kobietami. sa takie co majac czterdziesci lat nie maja takich zmarszczek jak co poniektore trzydziestolatki. a jakie wy macie sposoby na zatrzymanie czasu(oprocz naszych wspanialych operacji)?
ja np, pije straszne ilosci wody i jem tony owocow, jak narazie nie mam zmarszczek ale zawsze lepiej zapobiegac, aha i nie oszczedzam na kremach, tak naprawde to nakladam na twarz peeling enzymatyczny , potem tonik energetyczny potem eliksir"protective recovery compleks" by estee lauder potem krem pod oczy i osobny na twarz. czy to normalne niewiem ale tak robie i jak narazie ludzie nie odgaduja mojego wieku ;)

[smilie=to funny.gif]
GRATULUJE!!!

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 27 mar 2007, 19:17

Ja malo sie opalam,NIE PALE(uwazam,ze to najgorsze co moze zrobic sobie kobieta),tez pije duzo wody no i niestety ostatnio nosze rozmiar 42 a jak wiadomo pulchne dziewczynki maja mniej zmarszczek ;)

Awatar użytkownika
papatka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: papatka » 27 mar 2007, 21:56

a ja używam kremu jak mi się przypomni :roll: , jaram jak smok i jeszcze nie mam "akcji" na zmarszczki (mimo tego , że już jakieś mam) - mam nadzieję , że mnie ona ominie bo obawiam się , że na dobrym kremie by się nie skończyło :roll:

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 28 mar 2007, 00:19

Ja tez sie nie opalam...na twarzy...bo jak ide na solarium(zadko)to zawsze zaslaniam.A Rachel Zoe moze kiedys ze sloncem przesadzila a jak do tego ma sucha skore...to wychodzi z tego rodzynka :-)
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 28 mar 2007, 03:11

Kurna,Papatka nie bede sie z Toba calowac... oh(w1 oh(t1

Awatar użytkownika
papatka
Miłośniczka Beauty